ΑΛΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΛΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ο ιός «δεν θα εξαφανιστεί ξαφνικά, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν και να συνεχίσουμε να προστατευόμαστε χωρίς περιορισμό... ΑΛΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ο ιός «δεν θα εξαφανιστεί ξαφνικά, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν και να συνεχίσουμε να προστατευόμαστε χωρίς περιορισμό των ελευθεριών μας.», αποφαίνεται ο Μπόρις Τζόνσον και αποδίδει την ελευθερία τους σε όλους τους άγγλους πολίτες, ενώ και η Δανία απέσυρε κάθε μέτρο υποχρεωτικών περιορισμών και εμβολιασμών και ακολουθούν και άλλες χώρες, η μία μετά την άλλη, με τον Καναδά, από την άλλη πλευρά, να αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα παραμένοντας στο αντίθετο στρατόπεδο.

Άλλωστε, πριν λίγες μόνον ημέρες ο κ. Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς και επισταμένως την πορεία τού ιού, μιλώντας στο CNBC στο ετήσιο Συνέδριο Ασφαλείας του Μονάχου της Γερμανίας, δήλωσε ότι η παραλλαγή «Όμικρον» έκανε πολύ καλύτερη δουλειά από τα εμβόλια του κορωνοϊού και πως δεν χρειάζονται πλέον τα μέτρα, τα οποία είχαν ληφθεί παγκοσμίως, καθώς αυτή (η παραλλαγή), εξουδετέρωσε ακόμη και το καλό που έκαναν τα εμβόλια.

Από την πλευρά του και ο κύριος Μπάϊντεν ανακοίνωσε απελευθέρωση των Αμερικανών από τα μέτρα Η Ελλάδα ωστόσο διατηρεί τις επιφυλάξεις της και καλά κάνει αφού παραμένει πιστή στις διερευνήσεις και αποφάσεις των ιολόγων της, οι οποίοι κάτι πάρα πάνω θα γνωρίζουν και από τον Μπάντεν, και από τον Τζόνσον και από τον Γκέϊτς, και ως εκ τούτου και όπως είχε προαναγγελθεί, η Κυβέρνηση στέλνει, -και από σήμερα μάλιστα-, και «ραβασάκια» σε τριακόσιες πενήντα χιλιάδες ανεμβολίαστους, κυρίως συνταξιούχους, τιμωρίας εκατό ευρώ έκαστος, γιατί επωάζουν μέγα κίνδυνο για το σύνολον των Ελλήνων να κολλήσουν ή να ξανακολλήσουν τον ιό, καίτοι αντιθέτως, ακόμη επιμένουν πως θα υπάρξει ανοσία αν είναι εμβολιασμένο, τελικά, το 85% των πολιτών και φυσικά φαίνεται να είναι.

Όπως άλλωστε δήλωσε στην τηλεόραση του «Open» ο διευθυντής Κέντρου Υγείας Αρεόπολης κ. Μαριόλης, τριακόσιες πενήντα χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν κάνει ούτε ένα εμβόλιο, ενώ άλλοι τριακόσιες χιλιάδες έχουν εμβολιασθεί μερικώς, ώστε εξακόσιες πενήντα χιλιάδες ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι, να απειλούν στο σύνολό τους, τα υπόλοιπα εκατομμύρια. Πρόσθεσε δε ότι η πανδημία δεν θα εξαλειφθεί, από την στιγμή που στην Αφρική έχει εμβολιασθεί μόνο το δώδεκα τοις εκατό των κατοίκων της. Λίγο πριν, ο ίδιος ο Μπιλ Γκέϊτς, στο Συνέδριο το οποίο προαναφέραμε, είχε δηλώσει κατά λέξη: Εάν κάνετε έρευνες σε αφρικανικές χώρες, περίπου το 80% των ανθρώπων έχουν εκτεθεί είτε στο εμβόλιο είτε σε διάφορες παραλλαγές.

Αυτό σημαίνει πιθανότητα σοβαρής ασθένειας, η οποία σχετίζεται κυρίως με το να είσαι ηλικιωμένος και να έχεις παχυσαρκία ή διαβήτη! Aυτοί οι κίνδυνοι τώρα μειώνονται δραματικά λόγω αυτής της έκθεσης στην λοίμωξη (σημ. Της «Όμικρον» εννοεί). Είναι λυπηρό, δεν κάναμε καλή δουλειά στα θεραπευτικά». Στο Συνέδριο αυτό, ήταν παρών και ο Πρωθυπουργός μας.

error: Content is protected !!