22/2/22: Τι σημαίνει η σημερινή μοναδική ημερομηνία; 22/2/22: Τι σημαίνει η σημερινή μοναδική ημερομηνία;
22 Φεβρουαρίου 2022. Δεν είναι μόνο ότι η σημερινή ημερομηνία είναι πραγματική μοναδική (εξάλλου, κάθε ημερομηνία μοναδική είναι) μα είναι και ο αριθμός που 2... 22/2/22: Τι σημαίνει η σημερινή μοναδική ημερομηνία;

22 Φεβρουαρίου 2022. Δεν είναι μόνο ότι η σημερινή ημερομηνία είναι πραγματική μοναδική (εξάλλου, κάθε ημερομηνία μοναδική είναι) μα είναι και ο αριθμός που 2 που κυριαρχεί, ο οποίος σύμφωνα με τους αριθμολόγους έχει τη σημασία του!

«Δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων», λέει η αριθμολόγος Τζάσμιν Γουλφ. Εάν ανατρέξετε στην ημερομηνία 2/2/22 νωρίτερα αυτόν τον μήνα -μια ημερομηνία επίσης γεμάτη με την ενέργεια του 2- ίσως να εντοπίσετε συνεργασίες και σχέσεις που είτε δημιουργήθηκαν, είτε ενισχύθηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Numbers 2 22 22 on white cubes shapes on yellow background.

Αλλά σήμερα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η δύναμη του 2 μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Αντανακλά την ανθρώπινη ανάγκη μας για συνεργασία και ομαδική εργασία, σύμφωνα με την αριθμολόγο Τζοάνα Ογκούστα. «Αυτή η μέρα είναι μια υπέροχη μέρα για να σκεφτούμε πώς επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας και να επιδιώξουμε να διατηρήσουμε μια ανοιχτή καρδιά», λέει.

Η ιδιαιτερότητα της ημερομηνίας 22/2/22 την έχει καταστήσει την πιο δημοφιλή ημέρα αυτού του μήνα για γάμους, σύμφωνα με την πλατφόρμα γάμου ηλεκτρονικού εμπορίου Zola -κάτι που σημαίνει πολλά, δεδομένου ότι οι Τρίτες είναι ιστορικά η λιγότερο δημοφιλής ημέρα της εβδομάδας για γάμους.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΣ

Σύμφωνα με τον αριθμολόγο Τζέσι Κάλσι «αυτή η μέρα είναι η καλύτερη για ενέργειες που ενισχύουν την αγάπη που νιώθετε για τον σύντροφό σας». Επιπλέον, μπορεί να αξιοποιηθεί και σε άλλες δραστηριότητες, ακόμη και επαγγελματικές ή κοινωνικές. Η ημερομηνία μπορεί να είναι η αφορμή για να αναδείξουμε τη βαθιά ριζωμένη επιθυμία μας για ισορροπία και αρμονία με τους άλλους. «Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση μπορεί να είναι πιο εμφανείς αυτήν την ημέρα, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε περισσότερο την ανάγκη για αλλαγή στις συνήθειες της σχέσης σας» αναφέρει ο ειδικός.

Για παράδειγμα, σε μια συνεργασία, αυτή η θετική αλλαγή θα μπορούσε να είναι τόσο απλή όσο να αφήσετε στην άκρη τη μνησικακία και να ζητήσετε συγγνώμη για ένα λάθος. Για εκείνους που έχουν σχέση, είναι η κατάλληλη ημερομηνία για να προκαλέσουν μια νέα «σπίθα», ενώ για εκείνους που δεν έχουν βρει το ταίρι τους είναι μια ημέρα όπου το σύμπαν μπορεί πράγματι να συνωμοτήσει υπέρ τους, με μια νέα γνωριμία ή ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΡΑ -ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ωστόσο, η ημερομηνία 22/2/22 δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με σχέσεις, είτε ρομαντικές είτε όχι. Όπως λένε οι ειδικοί, ο αριθμός «22» σχετίζεται με τη δυνατότητα να «χτίσεις» κάτι μεγαλύτερο από εσένα. Δηλαδή έχει να κάνει με το τι μπορούμε να «χτίσουμε» μαζί, όταν δουλεύουμε μέσα σε μια ομάδα.

Αυτή η ατμόσφαιρα ομαδικής εργασίας θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ευκαιρία για πρόοδο μετά από δύο χρόνια σχετικής στασιμότητας, λέει ο Κάλσι και προσθέτει: «Οι επιχειρηματικές ενέργειες μπορεί να τεθούν σε κίνηση για άλλη μια φορά και οι λύσεις σε δύσκολα διλήμματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο ξεκάθαρες αυτήν την ημέρα».

Εάν αναλύσετε την πλήρη ημερομηνία, 22/2/2022, με αριθμολογικό τρόπο, προσθέτοντας όλους τους αριθμούς μαζί μέχρι να καταλήξετε σε έναν μονοψήφιο, θα βρείτε μια ακόμη αισιόδοξη προοπτική. Ο τελικός αριθμός είναι τρία (2+2+2+2+0+2+2=12, 1+2=3), ο οποίος σχετίζεται με τον ευεργετικό πλανήτη του Δία και όλη την επεκτατική του ενέργεια, λέει ο Κάλσι. «Όπως ο Δίας, ο αριθμός τρία αντικατοπτρίζει την πνευματικότητα, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αίσθηση της φιλανθρωπίας», λέει.

Συνολικά, αυτά τα θέματα υπογραμμίζουν τις σχέσεις μας με τις κοινότητές μας και τον κόσμο στο σύνολό του -κάτι που, όπως λέει η Γούλφ, είναι εκεί που βρίσκεται το αληθινό νόημα της ημερομηνίας 22/2/22: «Αυτή είναι μια μέρα που μπορεί να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε ως παγκόσμια κοινωνία, ας ελπίσουμε και πιο κοντά σε μια λύση που μπορεί να μας ωφελήσει όλους».

 cnn.gr

error: Content is protected !!