ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Δυστυχώς για την χώρα μας, η απόκτηση της πολυσυζητημένης «ελευθερίας» πληρώνεται ακριβά, καθώς τριακόσιες χιλιάδες έλληνες είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν... ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Δυστυχώς για την χώρα μας, η απόκτηση της πολυσυζητημένης «ελευθερίας» πληρώνεται ακριβά, καθώς τριακόσιες χιλιάδες έλληνες είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν χαράτσι εκατό ευρώ τον μήνα για όσο ακόμη θέλουν οι «ειδικοί» να περιφέρεται η πανδημία στην χώρα μας.

Συνταξιούχοι και πένητες λαμβάνουν ήδη τα ειδοποιητήρια της καταβολής προστίμου επειδή αρνούνται να εξαγοράσουν την ελευθερία τους αντί τριών, ίσως και τεσσάρων εμβολίων και μαζί με αυτούς και όσοι έχουν κάνει μόνο τα δύο και αρνούνται να δεχθούν και το τρίτο. Σε κάποιες χώρες, ο ελεύθερος άνθρωπος πρέπει να εμβολιάζεται για να παραμένει ελεύθερος, ή να θεωρείται σκλαβωμένος από την απειλή τού ιού και να τιμωρείται με χαράτσια και στέρηση της ελευθερίας του, όχι βέβαια και σύμφωνα με τα Δικαιώματα του ατόμου και τους νόμους περί ελεύθερης βούλησης.

Χαράτσια επί χαρατσιών μάλιστα, καθώς καθημερινά τα πάντα ακριβαίνουν και ένα καινούργιο βιολί έχει ξεκινήσει τελευταία με τις αυξήσεις στα κόστη ενέργειας, τις οποίες μεταβιβάζουν στους πολίτες, ανεξαρτήτως εμβολιασμένων και μη καθώς και αυτά των αλεύρων και ιδιαίτερα τώρα με την ρωσο-ουκρανική σύρραξη. Με 35% πρόσθετη αύξηση από εχθές και το ηλεκτρικό ρεύμα, για το οποίο φυσικά όλο και για νέα μέτρα στήριξης μιλά η Κυβέρνηση και εχθές οι άλλοι «ειδικοί», αυτοί της ενέργειας, συνεδρίασαν εκτάκτως για να δουν τέλος πάντων τι μπορεί να κάνουν για να μας στηρίξουν για ακόμη μία φορά με λόγια παρηγοριάς και υποσχέσεις υπομονής. Και όσο ζει κανείς, ελπίζει.

error: Content is protected !!