ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΙ;
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Κατά την δεκαετία του εβδομήντα, ένας παροξυσμός κατέλαβε την Ανθρωπότητα, η οποία μέχρι τότε μιλούσε αρκετά, αλλά αμφέβαλε πολύ, για... ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΙ;

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Κατά την δεκαετία του εβδομήντα, ένας παροξυσμός κατέλαβε την Ανθρωπότητα, η οποία μέχρι τότε μιλούσε αρκετά, αλλά αμφέβαλε πολύ, για την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες και ηλιακά συστήματα, πιστεύοντας τις διαβεβαιώσεις περί αντιθέτου της ΝΑΣΑ και όλων των κρατικών μηχανισμών ειδήσεων του κόσμου.

Και τότε, ξεκίνησε η «παράνοια» με την στήριξη αυτών των θεωριών που έως τότε τις θεωρούσαν «φέϊκ» και εμφανίστηκαν μύριοι όσοι μελετητές αλλά και αυτόπτες μάρτυρες των UFO (Αγνώστου Ταυτότητος Αντικειμένων) που και διαστημόπλοια είχαν συναντήσει, και εξωγήϊνους που τους μίλησαν, ή τους απήγαγαν, και πτώματά τους κατεψυγμένα στους πάγους της Σιβηρίας, και όλα αυτά εκτός ύπνου και με τα μάτια ορθάνοιχτα.

Κατ’ αυτάς, μία νέα είδηση κάνει τον γύρο τού κόσμου, η οποία αποκαλύπτει πως κάποιος ονόματι Valiant Thor καταγόμενος εξ’ «Αφροδίτης», -όπου μας έχουν πείσει και επιμένουν ακόμη ότι δεν υπάρχει ίχνος ζωής-, όχι μόνο επισκέφθηκε κατά το πρόσφατο παρελθόν την Γη μας, αλλά και συνεργάστηκε και με την κυβέρνηση των ΗΠΑ στις μυστικές υπηρεσίες της, και βοήθησε την κατασκευή υπόγειων στρατιωτικών βάσεων και εργάστηκε στη φημισμένη περιοχή «Area 51», όπως ισχυρίζεται ο Phil Schneider, γεωλόγος και μηχανικός, ο οποίος είπε ότι είχε επιπέδου 1 διαβάθμιση ασφαλείας στα κρυφά σχέδια της κυβέρνησης, και ο οποίος ορκίζεται, επίσης, πως τον γνώριζε και συνομιλούσαν.

Το όνομα τού εξωγήϊνου ήταν Valiant Thor, όμοιος με άνθρωπο, αλλά είχε μερικές βασικές φυσιολογικές διαφορές, όπως στο ύψος, αίφνης, εγγίζοντας τα έξη μέτρα και στα χέρια έξι δάχτυλα, με βάρος 180 κιλών, με προσδόκιμο ζωής 490 χρόνια και χειριζόμενος τέλεια εκατό γήϊνες και διαστημικές γλώσσες, και για να πιστέψουμε, έδειξε και φωτογραφία του από κάποιο συνέδριο, ενώ το IQ του. είπε, βρίσκεται στο 1200 της κλίμακας. Εργάστηκε για την κυβέρνηση των ΗΠΑ για κάποιο χρονικό διάστημα στη δεκαετία του 1950, πριν εγκαταλείψει τη γη με το διαστημόπλοιο του, πλην όμως φαίνεται πως βρισκόταν στην Γη μας από το 1937.

Τον περιγράφει δε ως καλοκάγαθο, ο οποίος έδινε τις συμβουλές του κατά τον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, άσχετα αν παρά το «καλοκάγαθόν» του, δεν νοιάστηκε και εμποδίσει την καταστροφικότητά του. Προς επίρρωσιν δε των λεγομένων, του αποκαλύπτοντος Phil Schneider, περί της επίσκεψης του εν λόγω εξωγήϊνου, συμπληρώνει ο ίδιος πως, στον πλανήτη μας, και οι Πρόεδροι Αϊζενχάουζερ και Νίξον είχαν συναντηθεί με τον παράξενο επισκέπτη μας, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ο Timothy Good, πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Εμάς, πότε μας παραμύθιαζαν λοιπόν, -τώρα ή τότε;

error: Content is protected !!