Πολιτική ομάδα επιδιώκει να περιορίσει τα πάρτι στην Ίμπιζα Πολιτική ομάδα επιδιώκει να περιορίσει τα πάρτι στην Ίμπιζα
Πολιτική οργάνωση ξεκίνησε εκστρατεία για την απαγόρευση όλων των παραλιακών κλαμπ και των «ντίσκο ξενοδοχείων» στον δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό, το νησί Ίμπιζα της Ισπανίας.... Πολιτική ομάδα επιδιώκει να περιορίσει τα πάρτι στην Ίμπιζα

Πολιτική οργάνωση ξεκίνησε εκστρατεία για την απαγόρευση όλων των παραλιακών κλαμπ και των «ντίσκο ξενοδοχείων» στον δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό, το νησί Ίμπιζα της Ισπανίας.

Η πολιτική ομάδα Podemos Eivissa με έδρα την Ίμπιζα κάλεσε την περιφερειακή κυβέρνηση να απαγορεύσει τα πάρτι επειδή προκαλούν «σοβαρή ταλαιπωρία» στους κατοίκους του νησιού.

Οι συμμετέχοντες στην καμπάνια υποστηρίζουν ότι η «βοή» από τη δυνατή μουσική κατά τη διάρκεια της νύχτας ακούγεται σε απόσταση μιλίων.

Την περασμένη εβδομάδα, η περιφερειακή κυβέρνηση των Βαλεαρίδων ανακοίνωσε σχέδια για έναν νέο νόμο για τον τουρισμό με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, ο οποίος εστιάζει στην «ποιότητα και όχι στην ποσότητα».

Ο εκπρόσωπος των Podemos, Φερνάντο Γκόμεζ, δήλωσε ότι η ομάδα στοχεύει «να τερματίσει νομική εκκρεμότητα για ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που προκαλεί ο τουρισμός στο νησί της Ίμπιζα, δηλαδή τη σοβαρή ταλαιπωρία που προκαλείται από τα παραλιακά κλαμπ και νυχτερινά κέντρα των ξενοδοχείων».

Η οργάνωση, όπως ανακοίνωσε θα καταθέσει τροπολογία στον νόμο για τον τουρισμό με στόχο τον περιορισμό των παραλιακών κλαμπ και των νυχτερινών κέντρων των ξενοδοχείων.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!