ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ
Αυτή τη φορά είχα σκοπό να αναφερθώ στο “αόρατο” Λιμενικό Ταμείο, όμως εξαιτίας των επικίνδυνων εξελίξεων του Ρωσο-Ουκρανικού πολέμου και των επιπτώσεών του στην... ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

Αυτή τη φορά είχα σκοπό να αναφερθώ στο “αόρατο” Λιμενικό Ταμείο, όμως εξαιτίας των επικίνδυνων εξελίξεων του Ρωσο-Ουκρανικού πολέμου και των επιπτώσεών του στην Χώρα μας, θα ήθελα να απευθύνω κάποιες εκκλήσεις.

Το τσουνάμι που προκαλεί ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει να μας επηρρεάζει. Ανατιμήσεις παντού! Το κόστος ζωής εκτινάσσεται στα ύψη, ενώ τα έσοδα του κόσμου παραμένουν στάσιμα! Γι΄αυτό πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο των ατομικών μικροσυμφερόντων και μικροκακιών και να ενωθούμε για να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε την επερχόμενη λαίλαπα.

Ο Δήμος ας αφήσει τους ναρκισσισμούς και την ανούσια προβολή του Δημάρχου των παιδικών χαρών και ας ασχοληθεί με την λειτουργικότητα και την αναγκαία στελέχωση του Κέντρου Υγείας του νησιού μας.

Το Λιμενικό ταμείο ας συνέλθει κι ας αξιοποιήσει τα ποσά που εισπράττει κάθε μήνα για να αποτρέψει την απαράδεκτη κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί από τα ναυπηγεία που μετατρέπουν τους αρχαιολογικούς μας χώρους σε νεκροταφεία πλοίων, με βαρύτατη επίπτωση στο περιβάλλον και την Ιστορία μας (αλήθεια σε ανακοίνωση της κοινοπραξίας λένε ότι κάθε χρόνο αποδίδουν στο λιμενικό ταμείο 800000 € ποιά είναι η αλήθεια) .

Οι κοινοπραξίες ας γίνουν πιο υπεύθυνες και πιό ανθρώπινες και να μην έχουν μόνο το νου τους στις αυξήσεις των εισιτηρίων και στον αναθεματισμό της ζεύξης που νομίζουν ότι θα θίξει τα συμφέροντά τους! Ας δώσουμε όλοι τα χέρια για να περάσουμε αυτό το δύσκολο μονοπάτι όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να μην αναγκαζόμαστε να μηνύουμε ο ένας τον άλλο για ύβρεις,συκοφαντίες και άλλες γελοίες συμπεριφορές. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Έχουμε τη δύναμη.

Η θέληση λείπει…

Γρηγόρης Καπετανάκης

error: Content is protected !!