ΠΕΡΙ ΠΕΡΔΕΣΘΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ … ΠΕΡΙ ΠΕΡΔΕΣΘΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ …
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τίποτε πλέον δεν είναι δυνατόν να μας κάνει εντύπωση σε αυτές τις εντυπωσιακές από απόψεως ξεπουλήματος τρέλας, τις οποίες διανύουμε.... ΠΕΡΙ ΠΕΡΔΕΣΘΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ …

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τίποτε πλέον δεν είναι δυνατόν να μας κάνει εντύπωση σε αυτές τις εντυπωσιακές από απόψεως ξεπουλήματος τρέλας, τις οποίες διανύουμε. Ό,τι διαβάζουμε, ό,τι ακούμε και ό,τι με τα ίδια τα μάτια μας βλέπουμε, και τα οποία παλαιότερα θα μας προκαλούσαν τουλάχιστον ντροπή αν όχι απέχθεια, σήμερα τα προσπερνάμε σαν γεγονότα απολύτως φυσιολογικά, ακόμη και οικεία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού δικαιοσύνης του Μαλάουϊ, Τζορτζ Τσαπόντα, το «πέρδεσθαι» συνιστά επιβλαβή ρύπανση της ατμόσφαιρας. Επί τω προκειμένω, πριν λίγες ημέρες, η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Viviane de Queiroz Pereira, αναφέρει μία είδηση, γνωστή ως «27χρονη Pocah», και κατ’ ομολογία της, για να μην ρεζιλευτεί πέρδουσα ενώπιον του αγοριού της σε ραντεβού τους, κράτησε την ανάσα της για να αποφύγει θόρυβο και οσμή σε ώρα «κοιλιακής ανάγκης» της.

Αυτή η πράξη, της στοίχησε τρομερούς πόνους στο στομάχι και οι γιατροί είδαν και έπαθαν για να την συνεφέρουν. Από την δική της πλευρά, μία άλλη άκρως επ’ αυτού εφευρετική, η Stephanie Matto έκανε την «πορδή» της επάγγελμα εμφιαλώνοντάς-την σε κομψά μπουκαλάκια, τα οποία ακριβοπουλούσε στους θαυμαστές της για να περιλούζονται με το άρωμά της πριν εξορμήσουν ως ερωτικοί κατακτητές!

Τα κέρδη της έφταναν τα εκατό σαράντα επτά χιλιάδες δολάρια τον μήνα και επειδή όπως λένε «η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη» και ένεκα της …υπερπαραγωγής, η οποία όλο και αύξανε κατ’ απαίτησιν των κατευχαριστημένων καταναλωτών, οδηγήθηκε και αυτή στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα, όπου και την συστήθηκε να αποσυρθεί του ανθυγιεινού αυτού επαγγέλματος.

Όμως, δεν το έβαλε κάτω. Άνοιξε σχολή εμφιαλώσεως «πορδών» και εκεί διδάσκει τους φοιτητές της τον τρόπο να μποτιλιάρουν και αυτοί τα αέριά τους, τα οποία άλλωστε ποικίλουν σε οσμές και ανάλογα με τις προτιμήσεις θα διαμορφώνουν την πελατεία τους. Η ίδια άλλωστε δήλωσε: “Δεν με πειράζει να μοιράζομαι εμπορικά μυστικά. Μου αρέσει να μοιράζομαι πληροφορίες. Δεν έχω εμπορικούς σκοπούς. Θέλω απλώς να βοηθήσω τους ανθρώπους”. Εκλεκτικοί της όσφρησης, σημειώστε το.

error: Content is protected !!