ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΕΛΗΝΙΩΝ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΕΛΗΝΙΩΝ Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ , σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΕΛΗΝΙΩΝ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΕΛΗΝΙΩΝ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ , σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Σεληνίων.

Από τον Σύλλογο Γονέων παρευρέθησαν εκτός της Προέδρου του κας Θ. Κοντούλη ,ο Αντιπρόεδρος Β΄του Δ.Σ. κ. Δ. Γιαβρής η Γραμματέας κα Γ. Βασιλείου (Αντιπρόεδρος & του Συλλόγου μας) , από τον Σύλλογό μας ο Πρόεδρος κ. Ε. Ραπανάκης η Αντιπρόεδρος κα Γ. Βασιλείου ,ο Γραμματέας κ. Γ. Φωτάκης ,ο Ταμίας κ. Ν. Κρητικός & το μέλος του Δ.Σ. κ. Ε. Βάλβης.

Επίσης από την Ε.Ε. ο. κ. Α. Βάλβης.Συζητήθηκαν διεξοδικώς τα προβλήματα που απασχολούν το συγκρότημα του Σχολείου μας & συμφωνήθηκε να γίνουν οι απαιτούμενες άμεσες ενέργειες γιατην επίλυση των προβλημάτων φωτισμού (Φωτιστικά σώματα, Λαμπτήρες κλπ.) που υφίστανται στο συγκρότημα καθώς & την πυρασφάλειά του (Μόνιμο σύστημα πυρόσβεσης). 

Επίσης έγινε λόγος για την στατικότητα του Κτιρίου & κατά πόσο είναι ασφαλές, θέμα που θα συζητηθεί με τον Διευθυντή κ. Σ. Καλαμπόκη (Λήψη εγγράφου στατικότητας )καθώς & της έλλειψης αιθουσών η οποία μπορεί να επιλυθεί με απομάκρυνση & κατασκευή νέου Νηπιαγωγείου σε ιδιόκτητο οικόπεδο της Κοινότητας επί της οδού Αγ.Κωνσταντίνου & Συλβίας.

Παραδόθηκαν αντίγραφα της σχετικής αλληλογραφίας(των Ενεργειών) του Συλλόγου μας με διάφορους Φορείς προς ενημέρωση, στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κα Θ.Κοντούλη.Τέλος συμφωνήθηκε να βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή ,ώστε πιέζοντας από κοινού τους αρμόδιους φορείς , να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα του Σχολείου μας.

ανάρτηση κ. Ανδρέα Βάλβη
στο Facebook “Τα Σελήνια που αγαπάμε”

error: Content is protected !!