Ο Απρίλης πάντα ξυπνά αυταρχικά ένστικτα…. Ο Απρίλης πάντα ξυπνά αυταρχικά ένστικτα….
Του Γιώργου Αθανασίου Τελικά κ. Δήμαρχε δεν σας ενοχλεί αλλά σας ενοχλεί …Ο Απρίλης πάντα ξυπνά αυταρχικά ένστικτα. Αυτοί οι πέντε γραφικοί που κάθε... Ο Απρίλης πάντα ξυπνά αυταρχικά ένστικτα….

Του Γιώργου Αθανασίου

Τελικά κ. Δήμαρχε δεν σας ενοχλεί αλλά σας ενοχλεί …Ο Απρίλης πάντα ξυπνά αυταρχικά ένστικτα.

Αυτοί οι πέντε γραφικοί που κάθε φορά στο “ρώτα τον Δήμαρχο” βάζετε να σας ρωτούν τι θα κάνετε με αυτούς αλήθεια δεν το βαρεθήκατε ; Γιατί δεν λέτε επιτέλους τα όνομα τους;

Τι φοβάστε ;

Κοινωνικά αποκλεισμένους χωρίς νόημα στην ζωή τους αποβλημένους από σωματεία και αθλητικούς συλλόγους .

Λέτε ότι σας βρίζουν καθημερινά.

Μα πως τολμούν ;

Για να τα δούμε όμως ένα ένα.

“Γεμίζουν την τσέπη τους” …Θεωρώ πως δεν ανήκω σε αυτή την ομάδα, μιας και η εφορία μου είναι περίπου διπλάσια από τα 7.000 ευρώ συνολικό εισόδημα σας το χρόνο προ δημαρχίας. Αλήθεια το “πόθεν έσχες” των αιρετών σας και το δικό σας θα το ανεβάσετε επιτέλους ;

“Κοινωνικά αποκλεισμένους” ….Μάλλον ούτε εδώ, θεωρώ, ότι ανήκω γιατί από ποδοσφαιρικά σωματεία μέχρι σχολεία μου ζητούν χορηγίες και λαμβάνουν την στήριξη μου και σίγουρα όχι των 5 ευρώ . Εάν με προκαλέσετε λίγο ακόμα θα σας πω και που τα δίνετε.

Εδώ μάλλον πρέπει να ανήκω , στο ότι με έχουν αποβάλει από σωματεία και αθλητικούς συλλόγους. Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει ΔΡΑΚΟ.

Σας ρωτάω κ. Δήμαρχε θα γινόσασταν πρόεδρος σε κάποιο σύλλογο η σωματείο με παράνομα λιμανάκια και κτίσματα στο αιγιαλό ;

Τι θα κάνετε εσείς ως Δήμαρχος για να τους νομιμοποιήσετε ;

Ο φόβος του υπερβολικού προστίμου προς τον πρόεδρο θεωρώ ως δικηγόρος ότι τον γνωρίζετε.

Άρα δεν με έδιωξαν ,έφυγα γιατί μπορώ να βοηθώ χωρίς τίτλους σε ότι είναι νόμιμο.

Εσείς ως αρχή του τόπου πως έχετε το θράσος και διοργανώνετε ημερίδες σε καταπατημένα αυθαίρετα κτίσματα ;

Τώρα για αθλητικούς συλλόγους . Έχετε δίπλα σας, αυτόν που με πλησίασε και μου ζήτησε να γίνω πρόεδρος μιας μεγάλης ομάδας του νησιού γιατί δεν τον ρωτάτε ; Με έδιωξαν η έφυγα;

Ήσασταν και εσείς μέλος του ΔΣ, αλλά δεν δίνατε το οβολό σας κάθε μήνα, όπως τον δίναμε εμείς, ούτε τρέξατε να νομιμοποιήσετε την ιστορική ομάδα. Απλά το όνομα σας είχατε προσθέσει, προεκλογικά τουλάχιστον, την περίοδο που ήμουν εγώ εκεί.

Πάμε τώρα στο καλύτερο . Από τον ΓΝΟΣ ούτε έφυγα, ούτε με έδιωξαν. Παραμένω και θα παραμένω.

Μετά την αποτυχία των αγώνων που συνδιοργανώσαμε, μαζί παρέα στο ?Βουρκάρι έκανα αυτό που θα έπρεπε να κάνει κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του. Να θέσω την παραίτηση μου στο ΔΣ του συλλόγου , η οποία όμως, για κακή σας τύχη, δεν έγινε δεκτή.

Προσπάθησε φυσικά το δεξί σας χέρι να με αποβάλει μάλλον γιατί φοβήθηκε μην κάνουμε αγώνες και καλέσουμε μόνο την κ Μπόγρη και όχι εσάς, αλλά ούτε αυτό το καταφέρατε.

Αγαπητέ μου κ. Δήμαρχε, εγώ όπως βλέπεις στα γράφω με ονοματεπώνυμο, ενώ ΕΣΥ δεν τολμάς ούτε το όνομα μου να αναφέρεις και καλά κάνεις γιατί είμαι απρόβλεπτος και δεν με ξέρεις καλά.

Για να το κλείνουμε λοιπόν το θέμα. ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ, ούτε αυτό δεν έχετε την ικανότητα να αντιληφθείτε, ΚΡΙΤΙΚΗ κάνουμε στο ανύπαρκτο έργο σας.

Κριτική στα πυροτεχνήματα σας κάνουμε εγώ και κάποιοι άλλοι.

Για το Βλητικό που δεν ξέραμε που καταθέταμε τις αιτήσεις, για τον ισοσκελισμένο προϋπολογισμό του δήμου, που εύχομαι να σας το περάσουν γιατί εάν δεν σας το περάσουν τότε θα γελάνε μέχρι και οι κοκοβιοί στο Βουρκάρι

Για τις 60 συνδέσεις το μήνα γράφουμε.

Για τα ναυπηγεία γράφουμε, για το μώλο στα παλούκια γράφουμε, για τις παιδικές χαρές δίπλα στα αντλιοστάσια τις ΕΥΔΑΠ. Αυτά που μας απασχολούν ως δημότες γράφουμε.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ;

Δεν γράφουμε ούτε για τα προσωπικά σας, ούτε για την ανύπαρκτη συμμετοχή σας σε συλλόγους και αθλητικά σωματεία.

Εάν εσείς την κριτική την έχετε βαπτίσει στο μυαλουδάκι σας ως ύβρεις τότε να περιμένετε και την Νέμεσις .

Υπογράφω με τους χαρακτηρισμούς που μου έχετε αποδώσει τόσο εσείς, όσο και κάποιοι από την επιτελική ομάδα σας.

Οποιοσδήποτε … κουκοσυριζαιος, ημιμαθής και από χθες διωγμένος και κοινωνικά αποκλεισμένος

error: Content is protected !!