ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΜΑΝΤΕΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΜΑΝΤΕΙΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πάνε σχεδόν τρία χρόνια αφ’ ότου ο COVID19 μπήκε στην ζωή μας, τα έκανε όλα άνω-κάτω, έστειλε εκατομμύρια ανθρώπων από... ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΜΑΝΤΕΙΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πάνε σχεδόν τρία χρόνια αφ’ ότου ο COVID19 μπήκε στην ζωή μας, τα έκανε όλα άνω-κάτω, έστειλε εκατομμύρια ανθρώπων από όλον τον κόσμο να κλαίνε την ατυχία τους σε κάποια Κόλαση ή ένα Παράδεισο, σακάτεψε ένα μεγάλο μέρος της Ανθρωπότητας, επέφερε φτώχεια και δυστυχία, στράγγιξε τις οικονομίες των κρατών, έκλεισε μεγάλες και εκατομμύρια μικρότερες επιχειρήσεις ανά τον πλανήτη και πέταξε εργαζόμενους στους δρόμους, ερήμωσε σπίτια, άλλαξε προς το χειρότερο την καθημερινότητά μας, αλλά και ωφέλησε, όπως όλες οι συμφορές, και κάποιες μεγάλες βιομηχανίες να γίνουν ακόμη μεγαλύτερες, κάποιους πλούσιους να γίνουν ακόμη πλουσιότεροι, και φυσικά την Επιστήμη να προοδεύσει, αφού εκμεταλλευόμενη, καλώς, αυτήν την πανδημία, να εστιαστεί σε νέους τρόπους αντιμετώπισης κάθε κακού, το οποίο είναι πιθανόν να μας πλήξει στο μέλλον, ενώ ήδη γι αυτό μπόρεσε με θαυμαστή ταχύτητα να κατασκευάσει πολλών ειδών εμβόλια αντιμετώπισης, αλλά και φάρμακα ίασης.

Ο ιός αυτός όμως, φαίνεται πως είναι τόσο πολύ επίμονος, μεταδοτικός και εκδικητικός, όπου παρά τις τόσες επιστημονικές επιτεύξεις, αυτός προχωρεί ακάθεκτος και μάλιστα κάθε νεότερη μετάλλαξή του παρά το ότι είναι ασθενέστερη έως και ακίνδυνη, -πάντα κατά τους επιστήμονες-, ασθενεί εκατομμύρια περισσοτέρων κατοίκων του πλανήτη και στέλνει στον άλλο κόσμο πολυπληθέστερους υποψηφίους θανάτου.

Από την άλλη, οι ερευνητές, όλο και κάτι περισσότερο ανακαλύπτουν στα εργαστήριά τους για τον επάρατον αυτόν ιό και αυτή τη φορά, η «ανακοίνωση» αφορά στην ανακάλυψη ότι δέον οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ασθενούντες να πεθαίνουν πιο εύκολα, επειδή τους εγκαταλείπει όλο και περισσότερο η τεστοστερόνη.

Εκπληκτική δε ανακάλυψη είναι και το ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και να αποκρυπτογραφήσουμε τις συνέπειες του κορωνοϊού στα δάχτυλα των χεριών μας.

Η έρευνα ανακάλυψε και αποκάλυψε πως όσοι έχουν μακριά δάχτυλα, κινδυνεύουν να πεθάνουν λιγότερο από όσους έχουν κοντά, ή αυτούς που το μήκος των δαχτύλων τους διαφέρει από παλάμη σε παλάμη. Παρακαλώ, εποπτεύστε τις παλάμες σας και τα δάχτυλά τους.

error: Content is protected !!