ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜONΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ; ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜONΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πάντα υπήρχε μία υποψία πως σ’ αυτόν το Σύμπαν δεν είμαστε μόνοι, αν και είχε επιμόνως και επισταμένως καλλιεργηθεί η... ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜONΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πάντα υπήρχε μία υποψία πως σ’ αυτόν το Σύμπαν δεν είμαστε μόνοι, αν και είχε επιμόνως και επισταμένως καλλιεργηθεί η πεποίθηση ότι μόνοι και έρημοι βρισκόμασταν και μάλιστα θεωρούνταν τρελοί όσοι πίστευαν τα αντίθετα, με πρώτους τραγικούς μάρτυρες τον Γαλιλαίο και τον Τζιορντάνι Μπρούνο.

Τι και αν βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία παρέπεμπαν ακόμη και σε επισκέψεις εξωγήϊνων στην δύσπιστη Γη μας, όπως αυτά των σπηλαίων της Αλταμίρα και πάρα-πολλά άλλα, η απάντηση ήταν πάντα πως γελοιοποιείται κάποιος όταν πιστεύει τέτοια πράγματα! Ωστόσο, σήμερα, και μετά από απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού Πενταγώνου, τα οποία ήλθαν στην δημοσιότητα, εκτιμάται πως τουλάχιστον 4.590 εξωγήϊνες κοινωνίας μας περιτριγυρίζουν.

Πρόκειται δε, για την περίφημη αναφορά, η οποία τιτλοφορείται «Μια εισαγωγή στην εξίσωση του Ντρέικ», την οποία έφερε στο φως , η εφημερίδα «The Sun», μία από τις 52 αναφορές που συνολικά υπάρχουν και όπου σε 1.574 σελίδες εμπεριέχονται πληροφορίες για τα UFO. Η βρετανική αυτή εφημερίδα απέκτησε τα έγγραφα έπειτα από δικαστικό αγώνα τεσσάρων ετών σε αμερικανικό δικαστήριο, επικαλούμενη τον νόμο για την ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφόρηση.

Η σύνταξη της εν λόγω αναφοράς στόχο έχει την επιβεβαίωση ύπαρξης εξωγήϊνων πολιτισμών, πόσο μακριά μας βρίσκονται και αν είναι λιγότερο ή περισσότερο προηγμένοι από εμάς. Με ξεκίνημα για μεγάλο χρονικό διάστημα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τα οποία οι Αμερικανοί εκτόξευαν στο Διάστημα, πολύ ισχνά όμως για να βρουν στόχο και ανταπόκριση, και τώρα συνεχίζουν με ισχυρότερα ραδιοτηλεσκόπια την έρευνα.

Παρά δε το γεγονός ότι δεν μπορούν να είναι σαφείς, υπολογίζου, πως όπως αναφέραμε στην αρχή, θα μπορούσαν να υπάρχουν 4.590 παρόμοιες με την δική μας κοινωνίες στο κοντινό μας Διάστημα, με την πρώτη να απέχει 1.933 με 2.670 έτη φωτός από τον πλανήτη μας. Υπομονή, και αν περιμέναμε τόσους αιώνες να μάθουμε αν είχαμε συγκάτοικους στο Σύμπαν, δεν βλάπτει να περιμένουμε λίγο ακόμη.

Μένει να μελετήσουμε το IQ τους κατόπιν, και να μάθουμε γιατί, αν είναι πλέον προηγμένοι ημών, γιατί απαξίωσαν τόσο πολύ να μας συναντήσουν, με δική τους πρωτοβουλία.

error: Content is protected !!