ΑΣ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ 2 – 3 ΑΣ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ 2 – 3
Με αυτή τη νίκη στον τελευταίο αγώνα των play out η ομάδα μας κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη κατηγορία και έκλεισε με... ΑΣ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ 2 – 3

Με αυτή τη νίκη στον τελευταίο αγώνα των play out η ομάδα μας κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη κατηγορία και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια δύσκολη χρονιά που χαρακτηρίστηκε από απώλειες αγαπημένων προσώπων, ασθένειες, τραυματισμούς και αποχωρήσεις αθλητριών.

Η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ιπποκράτη που είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά αγωνίστηκε με κάθε τρόπο για την εξασφάλιση της νίκης στα πλαίσια της αθλητικής Άμιλλας. Ο αγώνας είχε τα πάντα! Πάθος, ένταση, διακοπές και ανατροπές!

Η διακύμανση του σκορ αποδεικνύει ότι παρά τη λυσσαλέα αντίδραση και την καυτή έδρα που συνάντησε η ομάδα μας δεν το έβαλε ούτε στιγμή κάτω! Οι αθλήτριές μας, όλες κάτω των 20 ετών, κατέθεσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, έδειξαν εξαιρετική επιμονή και ψυχραιμία στις δύσκολες στιγμές, θυμήθηκαν το ταλέντο τους στο άθλημα και πήραν επάξια τη νίκη!



Το ηθικό ανάστημα που πάντα διέθετε, η ομαδικότητα και η συσπείρωση που πέτυχε η ομάδα μας, καθώς ακόμη και παίκτριες τραυματισμένες και με πολύμηνη αποχή από τα γήπεδα, όπως η αρχηγός μας Τζ. Αθανασουλάκη ήταν εκεί για να ενισχύσουν και να εμψυχώσουν τις συναθλήτριές τους, μάς γεμίζουν περηφάνεια!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν και όλοι οι φίλαθλοι που μας στήριξαν και με ευπρέπεια και αυτοσυγκράτηση ενθάρρυναν σε κάθε λεπτό του αγώνα τις αθλήτριές μας! Ευχόμαστε σε όλους υγεία, χαρές και συγκινήσεις μέσα και έξω από τα γήπεδα και κάθε επιτυχία στις αθλήτριές μας που σε λίγο καιρό δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις!

Το σκορ του αγώνα:

ΑΣ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ 2-3
(25-20, 24-26, 25-17, 13-25, 14-16)

ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ (Νάννου Κατερίνα)

Ακραίες: Λογοθέτη Κατερίνα (10)- Βιλλιώτη Μυρτώ (2)

Κεντρικές: Φράγκου Δέσποινα (7)- Παπαδημητρίου Κλαίρη (20)

Πάσα: Παπαδημητρίου Ειρήνη (4)

Διαγώνιος: Βιλλιώτη Ελενη (11)

Λίμπερο: Λιτσάκη Ελενα (15)

Αναπληρωματικές: Χατζηχρήστου Ειρήνη (9) Μελλέ Αγγελική (5) Λογοθέτη Γιάννα (14) Αθανασουλάκη Τζ. (2)

error: Content is protected !!