Μετάλλια για το Πινγκ Πονγκ του ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ Μετάλλια για το Πινγκ Πονγκ του ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ
Από τις 16/4 έως τις 19/4 στην Πάτρα διεξήχθησαν οι πανελληνιοι αγώνες ομαδικών και ατομικών αγωνίσματος εφηβικής κατηγορίας στο πινγκ – πονγκ. Η ομάδα... Μετάλλια για το Πινγκ Πονγκ του ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ

Από τις 16/4 έως τις 19/4 στην Πάτρα διεξήχθησαν οι πανελληνιοι αγώνες ομαδικών και ατομικών αγωνίσματος εφηβικής κατηγορίας στο πινγκ – πονγκ.

Η ομάδα των Νεανίδων του Τελαμωνα κατάφερε να φέρει στην Σαλαμίνα 1 χρυσό, 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια με ποιο σημαντικό αυτό της Μαλαματενιας Παπαδημητρίου που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Νεανίδων στο ατομικό αγώνισμα.

Αργυρο πανελληνιοι μετάλλιο και στο ομαδικό και μεικτό αγώνισμα ενώ ζευγάρι με την αθλήτρια του Τελαμωνα Αγγελική Ευμορφιαδη κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό αγώνισμα.

Να θυμηθούμε ότι η Μ.Παπαδημητριου είχε κερδίσει πριν λίγους μήνες το χρυσό μετάλλιο στο διπλό αγώνισμα γυναικών ,2 κατηγορίες πάνω από την ηλικία της.

Ο πήχης για την αθλήτρια, που αγωνίζεται και σε Γερμανική ομάδα , εχει ανεβει πολύ ψηλά. Στόχος τώρα τον Ιούλιο ένα πανευρωπαϊκό μετάλλιο με την εθνική ομάδα Νεανίδων.

error: Content is protected !!