ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΕΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ                                               ΄΄  ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΕΣ΄΄ Εικόνα : Καλλιτεχνική Σύνθεση – Πηγή: Pixabay – CNN Greece Αγαπητοί Φίλοι της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος  (Παράρτημα... ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΕΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

                                              ΄΄  ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΕΣ΄΄

Εικόνα : Καλλιτεχνική Σύνθεση – Πηγή: Pixabay – CNN Greece

Αγαπητοί Φίλοι της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος  (Παράρτημα Σαλαμίνας), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του αριθμού των 5000 ανευρεθεισών  Εξωπλανητών σας προσκαλούμε στο  10ο Σεμινάριο του δεύτερου κύκλου των Διαδικτυακών Σεμιναρίων Αστρονομίας την Κυριακή 8 Μαΐου  2022 και ώρα 11:00 , με θέμα ΄΄ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΕΣ ΄΄.

Ομιλητής ο αστροφυσικός κος Παναγιώτης Νιάρχος Ομότιμος Καθηγητής της Παρατηρησιακής Αστροφυσικής στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) .  

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το σεμινάριο μπορεί να επικοινωνήσει με e- mail στο salamisastronomy@gmail.com με το όνομά του  ή να καλέσει στο 6972716053 ( κο Κ. Ραπατζίκο ) για να του δοθεί  ο σύνδεσμος.

Τα Σεμινάρια είναι Δωρεάν και τα άτομα που θα παρακολουθήσουν την πλειονότητα των Σεμιναρίων θα λάβουν στο τέλος Βεβαίωση Συμμετοχής.

                                              Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ . ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                              ΙΣ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ



error: Content is protected !!