ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΤΣΙΜΠΗΜΑ» ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΤΣΙΜΠΗΜΑ»
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Συμβαίνει κατ’ αυτάς στην Γαλλία. Εκατοντάδες νέοι και νέες, οι οποίοι διασκεδάζουν αμέριμνοι τις νύχτες στα στέκια της νεολαίας χορεύοντας... ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΤΣΙΜΠΗΜΑ»

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Συμβαίνει κατ’ αυτάς στην Γαλλία. Εκατοντάδες νέοι και νέες, οι οποίοι διασκεδάζουν αμέριμνοι τις νύχτες στα στέκια της νεολαίας χορεύοντας και πίνοντας κανά «σφηνάκι» για να ξαλεγράρουν, πάνω στο μεγάλο στριμωξίδι, νιώθουν αίφνης ένα τσίμπημα στο μπράτσο τους ή τον πισινό τους, -κάτι σαν «χερούκλωμα» δηλαδή-, που διαπερνά τα ρούχα τους και μέχρι να γυρίσουν να δουν ποιος τους τσίμπησε, ο δράστης έχει εξαφανιστεί.

Αμέσως μετά, νιώθουν τάσεις εμέτου, ρίγη, πόνους και τελικά σωριάζονται λιπόθυμοι. Τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα, από ένα …σεξουαλικό χάδι! Μετά από επανειλημμένα επεισόδια, ενδιαφέρθηκαν οι επιστήμονες, επενέβη η Αστυνομία και θορυβήθηκαν και οι εισαγγελείς. Οι πρώτοι, έκαναν εξετάσεις επί εξετάσεων στα εργαστήριά τους, αλλά προς το παρόν, δεν έχουν βγάλει κανένα συμπέρασμα περί του τίνος πρόκειται, καθώς τίποτε δεν ανιχνεύεται, ούτε ναρκωτική ουσία, ούτε φάρμακο, ούτε δηλητήριο.

Άλλωστε, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα, ό,τι και αν μπορούσε να ήταν, έχει εξαλειφθεί από το αίμα και οι διαπιστώσεις πάνε περίπατο…. Από την πλευρά τους, οι νεαροί, αφ’ ότου συνέρχονται και έπειτα, δεν νιώθουν την παραμικρή ενόχληση, χωρίς βέβαια να πιστεύεται ότι κάποια παρενέργεια δεν μπορεί να εμφανισθεί αργότερα.

Οι εικασίες, είναι πολλές, οι έρευνες στα εργαστήρια και από την αστυνομία και τους εισαγγελείς συνεχίζονται, και οι νέοι που τους «τσιμπάνε» στο μπράτσο ή τον «ποπό» πολλαπλασιάζονται, οι λιποθυμίες ακολουθούν απαραίτητα, οι ανησυχίες πολλές και η ζωή συνεχίζεται. Και άντε και στο επόμενο…

error: Content is protected !!