ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΙ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΙ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τείνω να πιστέψω πως οι προφητείες δεν είναι έωλες, όπως πιστεύουν και διαδίδουν οι «αντιφρονούντες», αλλά πως και αυτές τείνουν... ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΙ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τείνω να πιστέψω πως οι προφητείες δεν είναι έωλες, όπως πιστεύουν και διαδίδουν οι «αντιφρονούντες», αλλά πως και αυτές τείνουν να επαληθευθούν κατά τις ημέρες μας, ακριβώς έτσι όπως φρονούν και οι εσχατολόγοι.

Το κράτος του Ζόφου προανήγγειλαν αιώνες πριν οι Προφήτες με τρομερά φυσικά φαινόμενα σε βάρος της ακεραιότητας του πλανήτη μας και επεφύλατταν την ολέθρια καταστροφή του ανθρωπίνου γένους, αλλά και των φυσικού και ζωϊκού βασιλείου, και την στιγμή μάλιστα κατά την οποία ο έφρων και εχέφρων Άνθρωπος επρόκειτο να επιχειρήσει την αναστροφή του παλαιού προς όφελος ενός νέου ξεκινήματος της ζωής επάνω στη Γη μας. Ώσπου, αυτά τα τελευταία χρόνια, θέλεις από σύμπτωση, θέλεις επειδή ήγγικεν η ώρα να επαληθευθούν οι Προφήτες, παρατηρούμε, και μάλιστα με τρόμο, γύρω μας να επισυμβαίνουν περίεργα γεγονότα, τα οποία κλίνουν προς τις ρήσεις εκείνων οι οποίοι σε ανύποπτους χρόνους προέβλεπαν και προέλεγαν, και άλλοι από αυτούς λοιδορήθηκαν και πετροβολήθηκαν, και άλλοι οσιοποιήθηκαν ή και αγίασαν.

Εδώ και κάποιες δεκαετίες, παρατηρούμε μία ζοφερή αλλαγή στα τεκταινόμενα στην γήϊνη σφαίρα, με μία έξαρση στα καταστρεπτικά φυσικά φαινόμενα, όπως σεισμοί, πλημμύρες, σιτοδείες, μόλυνση της ατμόσφαιρας και των υδάτων, πολέμους, οι οποίοι απειλούν ακόμη και με πυρηνικό όλεθρο, ο οποίος θα ήταν δυνατόν να καταστρέψει και να εξαλείψει κάθε ίχνος ζωής, την απόλυτη φτωχοποίηση, την ολοκληρωτική έκκληση των ηθών, την κακή διακυβέρνηση, και τόσα άλλα που μας προκαλούν φόβο και δέος για το «αύριο» και την ανθρώπινη μοίρα στον πλανήτη Γη. Επιστέγασμα, οι επιδημίες και η αναξιότητα της Επιστήμης να τις αντιμετωπίσει, φαινόμενο το οποίο διευρύνεται και επεκτείνεται εντελώς ανεξέλεγκτα και καταλυτικά.

Μετά τον COVID19, ο οποίος δικαίως ή αδίκως μάς έπληξε τα τελευταία έτη και αριθμεί επισήμως δεκαπέντε εκατομμύρια νεκρούς σε όλο τον κόσμο και χωρίς να προβλέπεται να πάψει να μας επιτίθεται, και μετά την επίθεση των ηπατικών μολύνσεων κατά των παιδιών, ένα νέο μικρόβιο, λένε οι Επιστήμονες, βρίσκεται στον δρόμο, ισχυρό να ξαποστείλει ακόμη κάποια εκατομμύρια περιττών ατόμων, καθότι επιθετικό και ανήλεο παίρνει αμπάριζα και βγαίνει.

Πρόκειται για έναν κάποιον μύκητα, ο οποίος αναπτύσσεται στα νοσοκομεία, όπου από δεκαετίες κάνει θραύση, και καθώς φαίνεται όσοι μπαίνουν σε αυτά κολλούν τον μύκητα αυτόν και αντί να ληφθούν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, τον αφήνουν να αλωνίζει αναπτυσσόμενος, ενώ παρουσιάζει θνησιμότητα κατά 40%, για όσους έχουν την ατυχία να νοσηλευθούν εμπιστευόμενοι τις εθνικές και μη υπηρεσίες υγείας. Και οι προφήτες, μάλλον χαμογελούν με την κατάντια μας, από όπου και αν βρίσκονται…

error: Content is protected !!