ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ… ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…
Ενώ χθες ο κ. Δήμαρχος έβρισε με τον χειρότερο τρόπο όποιος διαφωνεί μαζί του και του κάνει κρητική αιρετούς και πολίτες (ακούστε μέρος της... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…
Μάνος Δερτούζος

Ενώ χθες ο κ. Δήμαρχος έβρισε με τον χειρότερο τρόπο όποιος διαφωνεί μαζί του και του κάνει κρητική αιρετούς και πολίτες (ακούστε μέρος της ομιλίας μου), σήμερα γράφει σε ανάρτηση του.

«Η Σαλαμίνα είναι πια στο φως. Δεν υπάρχει πια χώρος για όσους την κρατούσαν στο σκοτάδι. Όσο και αν αυτοί που εκπροσωπούν το σκοτάδι το προσπαθούν, όποιον και αν βάλουν ως… ‘μπροστινό/η’, το νησί μας δεν θα ξαναγυρίσει στο σκοτάδι.» Θα του απαντήσω με λόγια του Γιάννη Τσαβαρή τον Φεβρουάριο του 2020.

« Δικαιολογώ το Δήμαρχο για αυτή την επιθυμία του, γιατί « για πρώτη φορά» ασχολείται με τα κοινά και είναι φυσικό να είναι μία ελλιπής πολιτική οντότητα σε σχέση πάντα με το αξίωμα που κατέχει. Δημοκρατία και οι θεσμοί της λειτουργούν με ασκούντες την διοίκηση αλλά και με ελέγχοντες αυτήν …»

Η άποψη ότι εγώ είμαι μόνο ο μοναδικός που έφερα το φως το αληθινό στη Σαλαμίνα και όλοι οι άλλοι μαζί με τους υποψηφίους Δημάρχους που θα έρθουν είναι το σκοτάδι, είναι μια ακραία άποψη που παρατηρείται μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα.

https://www.facebook.com/100007536780587/videos/pcb.3314498648811329/1465670447184881

Κύριε Παναγόπουλε καβαλήσατε πολύ το καλάμι …… κατεβείτε γιατί θα σας θαμπώσει το πολύ φως ….και μπορεί να χάσετε την ισορροπία σας…..

Υ.Γ Είναι τόσο πολύ το φως κ. Παναγόπουλε που φέρατε που σας θάμπωσε και δεν είδατε: τα σαπιοκάραβα που βουλιάζουν στον Αρχαίο λιμάνι, τα 2.500.000 ευρώ που πληρώσατε την ΕΥΔΑΠ που καμιά Δημοτική αρχή δεν αποδέχτηκε, τον βλητικό σταθμό με αντάλλαγμα 40.000 ευρώ, την σκανδαλώδη ενεργειακή αναβάθμιση αντί 15 εκατ ευρώ για 12 χρόνια, την σύμφωνη γνώμη σας για την περίφραξη οικοπέδου σε ναυπηγείο , τη στρατιά ειδικών Συμβούλων, τα κουμπαριλίκια και και και…..Εάν όλα αυτά και πολλά άλλα είναι το φως, τότε ποιο είναι το σκοτάδι………

Μάνος Δερτούζος

error: Content is protected !!