Μήνυμα της Βάσως Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη για τις εξετάσεις Μήνυμα της Βάσως Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη για τις εξετάσεις
Το καρδιοχτύπι των πανελληνίων εξετάσεων όσοι το έχουμε βιώσει δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με κανένα άλλο. Κάθε χρόνο χιλιάδες παιδιά γεμάτα όνειρα περιμένουν... Μήνυμα της Βάσως Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη για τις εξετάσεις

Το καρδιοχτύπι των πανελληνίων εξετάσεων όσοι το έχουμε βιώσει δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με κανένα άλλο. Κάθε χρόνο χιλιάδες παιδιά γεμάτα όνειρα περιμένουν με αγωνία αυτή την ολιγόωρη εξέταση κατά την οποία καλούνται να χωρέσουν μέσα σε μια κόλλα χαρτί όλο τον κόπο και το μεράκι τους, προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στη σχολή της επιλογής τους, μια ευκαιρία στο όνειρο.

Η συμβουλή μου ως άνθρωπος αλλά και ως μητέρα στους μαθητές που εξετάζονται είναι να φανταστούν τον εαυτό τους πως θα ήθελαν να τον δουν σε 10 χρόνια από τώρα!

Ξεφύγετε από τα στεγανά της κοινωνίας μας, τολμήστε να κάνετε αυτό που αγαπάτε, ονειρευτείτε!

Καμία εξέταση, καμία επιτυχία ή αποτυχία δεν μπορεί να καθορίσει το μέλλον σας και κυρίως να χαρακτηρίσει τις δυνατότητες σας! Εσείς είστε η ουσιαστική δύναμη αυτού του τόπου, εσείς είστε το πολλά υποσχόμενο μέλλον του. Μια κοινωνία για να ευδοκιμήσει χρειάζεται ανθρώπους ευτυχισμένους.

Ευτυχισμένοι είναι οι άνθρωποι που επιλέγουν να ασχοληθούν στη ζωή τους με ένα επάγγελμα που αγαπούν και θα τους βοηθήσει να γίνουν παραγωγικοί και χρήσιμοι! Ανοίξτε τα φτερά σας να πετάξετε ,να αποκτήσετε εμπειρίες και πάντα θα βρίσκετε σε εμάς, τους γονείς σας, το στήριγμα και την αγάπη για να συνεχίζετε! Καλή επιτυχία σε όλους!

error: Content is protected !!