ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ε, λοιπόν όχι! Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για άλλη μία φορά δεν πήραν είδηση ότι προχθές η Ελλάδα καιγόταν με... ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ε, λοιπόν όχι! Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για άλλη μία φορά δεν πήραν είδηση ότι προχθές η Ελλάδα καιγόταν με 52 πυρκαγιές ανά την επικράτεια. Προφανώς και το είδαν σαν κάτι το πολύ φυσιολογικό, καθώς το ίδιο συμβαίνει κάθε χρόνο και φαίνεται να μην αποτελεί πλέον γεγονός, ή τουλάχιστον τόσο σημαντικό όσο ένα δακρύβρεκτο «στόρυ» που φέρνει ακροαματικότητα και αυτή καταχώρηση διαφημίσΕων.

Για άλλη μία φορά και το Κράτος απροετοίμαστο, παρά τις εκάστοτε υποσχέσεις και εξαγγελίες πως την επόμενη φορά θα είμαστε και προετοιμασμένοι και κατάλληλα εξοπλισμένοι. Κι αυτά τα λόγια, συνήθεια έχουν γίνει και δύσκολα πλέον τα πιστεύουμε όταν τα ακούμε.

Το ίδιο και με το Εθνικό Σύστημα Υγείας μας, όπου κατά τις προφητείες των διακεκριμένων επιστημόνων μας, ο μήνας Ιούλιος έφτασε τα τριάντα χιλιάδες κρούσματα ημερησίως, χωρίς να καταλάβουμε το «πως» και «γιατί», και ιδιαίτερα το πώς και γιατί οι εξαγγελίες για αποτελεσματική αντιμετώπιση και οι διαβεβαιώσεις για ένα αναβαθμισμένο ΕΣΥ, φαίνεται να μην επαληθεύονται.

Φυσικά, υπάρχει μία λύση, και όχι άλλη από αυτήν του τέταρτου, πέμπτου και λοιπών, στην σειρά, εμβολιασμών, καθώς αποδείχθηκε πως για λίγο και αυτά επιφέρουν την ανοσία και μάλλον στερούνται της ικανότητας να μη γεμίζουν τα νοσοκομεία σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Στο θέμα δε αυτό, δεν έχουμε κανένα παράπονο από τα ΜΜΕ, τα οποία επί τρία χρόνια τώρα μας ενημερώνουν πέραν και του επαρκούς, πλην όμως με τόσο αντιφατικές απόψεις, πού δεν γνωρίζουμε πλέον ποιάν να πιστέψουμε και ποιές να απορρίψουμε.

Κατά τα άλλα, όλα καλά…  Παραμένουμε πιστοί στα ΜΜΕ.

error: Content is protected !!