ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ζούμε, όντως, σε παράξενες εποχές. Ό,τι δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο νους σου βλέπεις και αντιμετωπίζεις καθημερινώς γύρω σου.... ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ζούμε, όντως, σε παράξενες εποχές. Ό,τι δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο νους σου βλέπεις και αντιμετωπίζεις καθημερινώς γύρω σου. Κάθε ημέρα που ξημερώνει φέρνει και κάτι καινούργιο μαζί της, κι εσύ πρέπει να το αντιμετωπίσεις με πλήρη ψυχραιμία.

Τα νεότερα των τελευταίων εικοσιτετραώρων, σε κάποιες περιπτώσεις φαίνονται τουλάχιστον περίεργα και αψυχολόγητα, βασικά όμως θα πρέπει να έχουν κάποια εξήγηση, την οποία και εμείς θα μάθουμε αργότερα κι ανάλογα θα καταλάβουμε ή όχι.



Ξαφνικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και αφού αρκετές φορές εζήτησε «συγνώμη» για τα μικρο-ατοπήματά του ο Πρωθυπουργός, δέχεται τις σωρηδόν παραιτήσεις των υπουργών και βουλευτών του και την επίθεση του Τύπου.

Αλλά και στην Σλοβακία υπάρχει πρόβλημα, καθώς το πολιτικό κόμμα «Sas», απειλεί να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση και να προκαλέσει πιθανή πτώση της.

Ξεσηκωμένοι οι Ολλανδοί, με την απόφαση της Κυβέρνησης να καταστραφούν τα αγροκτήματα κατά το ένα τρίτο και να παραμείνει μόνο το μισό των ζώων προς όφελος της «πράσινης ανάπτυξης».



Γερμανός ευρωβουλευτής, κατηγόρησε από βήματος την Ελλάδα και την πολιτική της, σύμφωνα με την άποψή του ότι η χώρα μας προσανατολίζεται να υποκαταστήσει την υπογεννητικότητα με την παρέμβαση αλλοδαπών.

Από την άλλη, κακά μαντάτα ευαγγελίζεται η ΕΕ, προβλέποντας ότι έρχεται μεγάλη ανέχεια τους επόμενους μήνες, ενώ το Διεθνές  Νομισματικό Ταμείο, βλέπει από την δική του πλευρά «σκιές» στην παγκόσμια οικονομία και παγκόσμια ύφεση το 2023



Η έγκριτη εφημερίδα «Daily Mirror» δημοσίευσε την άποψη πως οι εμβολιασμένοι  κατά του κορωνοϊού, γεννούν μωρά με καταβεβλημένο ανοσοποιητικό, ενώ στον δικό μας «ΣΚΑΪ», ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάχτυλος, σε ερώτηση, αν υπάρχουν παρενέργειες από την υπερ-δοσολογία εμβολιασμών,  είπε πως πρόκειται για μία ερώτηση, στην οποία δεν νομίζει πως μπορεί ποτέ να δοθεί απάντηση. Παράλληλα, τα Νοσοκομεία γεμίζουν με ασθενείς της πανδημίας, οι θάνατοι εχθές έφτασαν στους 28 και οι διασωληνομένοι στους 98 με 18 297 κρούσματα, και σκέψεις για τοπικό «lockdown» σε πολλές περιοχές της χώρας επεξεργάζονται, όπως στην Μύκονο όπου το ποσοστό θετικότητας, λένε ότι είναι αρκετά υψηλό.

error: Content is protected !!