ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΙΟΣ «ANTE PORTAS» ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΙΟΣ «ANTE PORTAS»
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πώς μου περνάει ώρες-στιγμές από την σκέψη ότι έχουν βάλει σκοπό να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα, δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν... ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΙΟΣ «ANTE PORTAS»

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πώς μου περνάει ώρες-στιγμές από την σκέψη ότι έχουν βάλει σκοπό να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα, δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν εννοώ, βέβαια, κάποιους ανθρώπους σαν κι εμάς που θα προσπαθούσαν να το κάνουν, γιατί είμαι βέβαιος πως η Ανθρωπότητα μόνο από φυσικά αίτια μπορεί να καταστραφεί. Όπως έχει αποδειχθεί από το παρελθόν, αν και στις περιπτώσεις κατακλυσμών Νώε, Δευκαλίωνος, Μου, Ατλαντίδος, και άλλα παρόμοια προς αυτά γεγονότα, και πάλι έμεινε ο σπόρος και να που σήμερα μετά την τελευταία καταστροφή, από τους λίγους που έμειναν, φτάσαμε να αριθμούμε τα 7.  954. 000. 000 επάνω στην πλανήτη ΓΗ.

Είμαι ενήμερος κάποιων φιλανθρωπικών κινημάτων, τα οποία πρεσβεύουν πως ο υπερπληθυσμός κάνει κακό και θα πρέπει σιγά-σιγά να επιβιώσουν μόνο 700 εκατομμύρια, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιοι θα είχαν την δυνατότητα δίπλα στην απανθρωπιά να πράξουν κάτι τέτοιο.



Αυτό που με ανησυχεί, είναι αυτοί οι ιοί, οι οποίοι έρχονται ο ένας πίσω από τον άλλον τον τελευταίο καιρό και μας καταδυναστεύουν έως σημείου εξόντωσής μας. Καθότι μετά τον αγνώστου προέλευσης COVID19, ένας χορός άλλων ιών παρατηρείται και οι επιστήμονες είναι κάθετοι στο ότι μπορεί και να πολεμήσουν έως και τελευταίας ρανίδος αίματος.

Άλλοι από αυτούς μπορεί να είναι νέοι προερχόμενοι του «πουθενά» και άλλοι να επανέρχονται, καθώς μάλιστα οι Επιστήμονες, οι οποίοι μέσα σε λίγους μήνες εφεύραν και ενεργοποίησαν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού,  στην κυριολεξία  παιδεύονται επί σε κατά αυτών αντίδοτο.



Είναι αλήθεια, δε, ότι για την γρίπη των χοίρων,  ή των πτηνών, τον ιό των κουνουπιών του Νείλου, τον ιό της φυματίωσης, τον ιό της ευλογιάς των πιθήκων, του έϊτζ, και άλλους πολλούς δεν έχουν ανακαλύψει το μαγικό επιστημονικό όπλο που θα μπορούσε να τους εξουδετερώσει.

Ώσπου, ένας νέος πανικός εξαπλώνεται σήμερα στην επιστημονική κοινότητα, με την απειλή ο ιός «Μάρμπουργκ» από την Γκάνα, ο οποίος πρωτανακαλύφθηκε το 1967, επανήλθε το 2008 αποδεκατίζοντας ουκ ολίγους και τώρα καταγράφει δύο νέα κρούσματα στην Ευρώπη.

Καλό θα είναι να μην σας περιγράψω πως καταντάει τον άνθρωπο ο ιός αυτός, να σας πω μόνο ότι μπορεί να εξαφανίσει ως και το 80% εξ’  όσων προσβάλλει. Και επειδή οι επιστήμονες δεν έχουν βρει ακόμη ούτε χάπι για θεραπεία, ούτε προληπτικό εμβόλιο μετά πενήντα πέντε ετών προσπάθειες από την εμφάνισή του, καταλαβαίνουμε το πώς η «φύση» μπορεί και μόνο να μας εξοντώσει, αλλά όχι οι άνθρωποι.

error: Content is protected !!