ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ Ή ΟΧΙ; ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ Ή ΟΧΙ;
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Από τρελά και παλαβά, η ζωή μας γεμάτη. Συμβαίνουν γύρω μας, ενίοτε και μέσα μας κι άντε να καταλάβεις περί... ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ Ή ΟΧΙ;

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Από τρελά και παλαβά, η ζωή μας γεμάτη. Συμβαίνουν γύρω μας, ενίοτε και μέσα μας κι άντε να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται τις περισσότερες φορές.

Αυτές τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, χωρίς κόπο κανένα, συνέλεξα κάποια περί των οποίων πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι διατείνονται ότι δεν μπορούν να τα καταλάβουν και τα θέτω στην δική σας νοημοσύνη και κρίση.



Δώδεκα χρόνια φυλακή και ο καταδικασθείς ελεύθερος, μέχρι να εκδικασθεί η έφεσή του. Άλλοι για μια μπουνιά καταδικάζονται πέντε χρόνια χωρίς αναστολές.

Σκέτη παράνοια, τα όσα λέγονται φανερά και εν είδει «fake news»» για τον κορωνοϊό και τα συναμαρτούντα του.  Απαραίτητη η τέταρτη δόση του εμβολίου, πλην όμως μιλώντας στο τηλεοπτικό «Open», ο καθηγητής Πνευμολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, -υπέρμαχος των δόσεων-, ισχυρίστηκε πως όσοι έχουν κάνει τις τρεις δόσεις του εμβολίου, έχουν τετραπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν από αυτούς που θα κάνουν και την τέταρτη δόση! Μέχρι εχθές, έλεγαν πως και το ένα αρκούσε, μετά πήγαν στα δύο, ύστερα στα τρία και να δούμε πού θα φτάσουμε. Κι ωστόσο, μιλώντας ο ίδιος πάλι στο «Mega», απενεχοποίησε αυτόν τον κίνδυνο ισχυριζόμενος ότι «τα νέα στελέχη του ιού δεν προκαλούν βαριά νόσηση»! Ποιό από τα δύο να πιστέψεις;



Ένα αεροπλάνο με οπλισμό πολέμου έπεσε στην Καβάλα, πότε προερχόμενο από Σερβία και κατευθυνόμενο άλλοτε στην Ιορδανία και άλλοτε στο Μπαγκλαντές, ή προερχόμενο από Τουρκία και κατευθυνόμενο στην Ουκρανία. Κι ακόμη, μία άσπρη σκόνη που σκόρπισε, κατ’  άλλους ήταν γύψος, κατ’  άλλους τοξική ουσία.

Ερωτηθείς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, για το πόσα θα έπρεπε να κερδίζει τον μήνα ένας Αρχιεπίσκοπος για να μπορεί να ζει, σε καιρούς πληθωρισμού και φτώχειας, απάντησε πως ο ίδιος λαμβάνει από το Κράτος κάθε μήνα 2.300 ευρώ, αλλά δεν επαρκούν. Κι ύστερα, έρχεται η Κυβέρνηση και σου λέει πως πολιτικοί μπορούν και ζούνε με 800 τον μήνα, και συνταξιούχοι με 400 και δεν έχουν και παράπονο!

Παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνησή μας κάνει προσπάθειες για μείωση στις τιμές καυσίμων, κατορθώσαμε να είμαστε οι πρώτοι σε ακρίβεια σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Παρατηρητηρίου Τιμών Καυσίμων της Κομισιόν με ημερομηνία 11 Ιουλίου 2022.

Σταματώ. Δεν χρειάζεται να τρελαθούμε και άλλο.

error: Content is protected !!