ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΣ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΣ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ 2022». Μετά τον Πρωταθλητή Ελλάδος Στέργιο Στιβακτάκη, που είχε επιλεγεί στην Εθνική Ομάδα... ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΣ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ 2022».

Η αποστολή του ΑΝΣ, στις Δοκιμασίες Επιλογής της Εθνικής Ομάδος Κανόε-Καγιάκ Σπριντ, που θα συμμετάσχει στην διεθνή διοργάνωση «Ολυμπιακές Ελπίδες 2022». Από αριστερά : Αικατερίνη-Ήρα Πούτου, το μέλος της Εθνικής Ομάδος Στέργιος Στιβακτάκης, ο Προπονητής του ΑΝΣ Θανάσης Βιλλιώτης και ο νεοεπιλεγής στην Εθνική Ομάδα Γιάννης Γιαννακουλάκος

Μετά τον Πρωταθλητή Ελλάδος Στέργιο Στιβακτάκη, που είχε επιλεγεί στην Εθνική Ομάδα Κανόε-Καγιάκ Σπριντ τον περασμένο Απρίλιο, ακόμη ένας αθλητής του ΑΝΣ επελέγη στην Εθνική Ομάδα.

                Πρόκειται για τον επίσης Πρωταθλητή Ελλάδος Γιάννη Γιαννακουλάκο.

                Αναλυτικότερα, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022, διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, αγώνες επιλογής των αθλητών και των αθλητριών, που θα αποτελέσουν την Εθνική Ομάδα Κανόε-Καγιάκ Σπριντ, που θα αγωνιστεί στην Διεθνή διοργάνωση «Ολυμπιακές Ελπίδες 2022», που θα διεξαχθεί στις 8-11 του προσεχούς Σεπτέμβριο, στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

                Στους αγώνες επιλογής συμμετείχαν, ο Στέργιος Στιβακτάκης που είναι ήδη μέλος της Εθνικής Ομάδος που προπονείται αυτές τις ημέρες στον Σχοινιά, ο Γιάννης Γιαννακουλάκος και η Αικατερίνη-Ήρα Πούτου.

                Ο Στέργιος Στιβακτάκης, κατέλαβε την 1η θέση στο αγώνισμα του Μονοθεσίου Καγιάκ 500μ των γεννηθέντων το 2006 και επαναβεβαίωσε τη θέση του στην Εθνική Ομάδα.

                Ο Γιάννης Γιαννακουλάκος, τερμάτισε 1ος στο αγώνισμα του Μονοθεσίου Καγιάκ 200μ των γεννηθέντων το 2006 και με το αποτέλεσμα αυτό, επελέγη ως αθλητής της Εθνικής Ομάδος.

                Η επίσης Πρωταθλήτρια Αικατερίνη-Ήρα Πούτου, αγωνίστηκε στο Μονοθέσιο Καγιάκ 200μ και 500μ των γεννηθέντων το 2007. Κατέβαλε αξιόλογη προσπάθεια,  με κύριο σκοπό, σε αυτή τη φάση, την απόκτηση πολύτιμης αγωνιστικής εμπειρίας.

                Κατόπιν των αποτελεσμάτων των αγώνων επιλογής, ο ΑΝΣ Γυάλας θα εκπροσωπείται, πλέον, με δύο αθλητές του στην Εθνική Ομάδα Κανόε-Καγιάκ, ακόμη μια απόδειξη της επιτυχημένης προετοιμασίας που πραγματοποιείται στον ΑΝΣ !

Ο Στέργιος Στιβακτάκης και ο Γιάννης Γιαννακουλάκος, επιβραβεύτηκαν με αυτή τους την επιτυχία, για την πολύ κοπιαστική προετοιμασία που ξεκίνησε πέρυσι τον Σεπτέμβριο και κορυφώνεται τώρα !

error: Content is protected !!