ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ  ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ; ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ  ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ;
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Δεν τα λέω εγώ. Το αποκαλύπτει η ίδια, χωρίς ίχνος ντροπής στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της που μόλις κυκλοφόρησε... ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ  ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ;

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Δεν τα λέω εγώ. Το αποκαλύπτει η ίδια, χωρίς ίχνος ντροπής στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της που μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και χωρίς να επικαλείται τύψεις, μεταμέλεια και ζητώντας έστω ένα τυπικό «συγνώμη» από όλη την Ανθρωπότητα.

Η μία, κάποια, Deborah Birx, συντονίστρια της Κυβέρνησης Τραμπ για την αντιμετώπιση του Covid στον Λευκό Οίκο, υπήρξε, όπως επισημαίνει σε πρόσφατο άρθρο ο Τζέφρι Τάκερ του Ινστιτούτου «Brownstone, η κύρια αρχιτέκτονας της καταστροφικής πολιτικής του «lockdown» που στοίχισε περισσότερες ζωές και  από τον ίδιο τον Covid.



Η Birx, λοιπόν, αποκαλύπτει σαν να μην έτρεξε τίποτε, πως γνώριζε ότι το «lockdown» μιας χώρας ήταν μια ριζοσπαστική κίνηση που δεν θα εγκρίνονταν ποτέ, όμως ήθελε να κάνει την στατιστικολόγο και της χρειάζονταν δύο εβδομάδες για να τελειώσει κάποιες μελέτες, με ένα γενικό «περιορισμό» της Ανθρωπότητας εκτός κυκλοφορίας και ζωής.

Η ίδια αυτή κυρία, την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό «Fox News» αποκάλυψε ξανά την έκταση του απεχθούς εγκλήματός της, τονίζοντας: «Ήξερα ότι αυτά τα εμβόλια δεν επρόκειτο να προστατεύσουν από τη νόσο, και νομίζω ότι παρακάναμε εμβόλια, και κάναμε τους ανθρώπους να νομίζουν ότι πρόκειται να προστατευτούν από σοβαρές ασθένειες και νοσηλεία».



Ωστόσο, στα τέλη του 2020 είχε διαβεβαιώσει στο ABC τον κόσμο ότι «αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εμβόλια που έχουμε στο οπλοστάσιό μας για μολυσματικές ασθένειες. Και γι’ αυτό είμαι πολύ ενθουσιώδης με το εμβόλιο»; Παραδέχτηκε επίσης ότι χρησιμοποίησε το αφεντικό της – τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ – λόγω της άγνοιας του, για να εφαρμόσει τις πολιτικές του Covid.

Αν οι έγκριτοι επιστήμονες παγκοσμίως, οι οποίοι έλεγαν και στήριζαν τα ίδια με αυτήν, έκαναν λάθος, ή ήσαν οπαδοί της, όλα αυτά, τα οποία αποκαλύπτει στο βιβλίο της «Silent Invasion»,  τα  γνώριζαν και αν ναι, γιατί τα υιοθετούσαν; Και όλοι αυτοί που χάθηκαν και χάνονται συνέχεια από το 2020;

Κι ακόμη, μπορεί η κυρία αυτή να είναι φαντασιόπληκτη και να θέλει να κάνει «μπίζνες με το βιβλίο της; Κι αν δεν είναι, με ποιό τρόπο θα εξιλεωθεί και κατά πόσον και πώς θα τιμωρηθεί;

error: Content is protected !!