ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΟΥΝΤΕΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σημαντική ημέρα η σημερινή, για την Δημοκρατία, την Νέα Δημοκρατία, την Κυβέρνηση και τους πολίτες αυτής της χώρας. Μετά τον... ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΟΥΝΤΕΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σημαντική ημέρα η σημερινή, για την Δημοκρατία, την Νέα Δημοκρατία, την Κυβέρνηση και τους πολίτες αυτής της χώρας.

Μετά τον θόρυβο των δύο παραιτήσεων ανθρώπων, απολύτου εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού, και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον ίδιο τον ανιψιό του και τον αρχηγό της ΚΥΠ, και μετά τα όσα σχόλια, ειπώθηκαν, ακούστηκαν γράφτηκαν, έφτασαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου, αυτός, οποίος οφείλει να δώσει σαφείς εξηγήσεις για το τί και πώς συμβαίνει, γύρω από αυτήν την ιστορία των τηλεφωνικών υποκλοπών, είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και δεν θα το έλεγα έτσι, αν ο αυτός ίδιος δεν είχε ανακοινώσει πως σήμερα Δευτέρα, θα προέβαινε σε δηλώσεις επί του θέματος.



Είναι δε το θέμα αρκούντως σπουδαίο, θίγει το δημοκρατικό μας πολίτευμα και δεν πρέπει να μείνουν και να αιωρούνται σκοτεινά σημεία επ’ αυτού. Γεγονός, το οποίο φαίνεται πως αντιλαμβάνεται απολύτως ο Πρωθυπουργός μας και φυσικά αναμένουμε, σήμερα, να διαφωτίσει τόσο την κοινή γνώμη, όσο και στο να αποσείσει κάθε υποψία, προς οιανδήποτε πλευρά και αν  κατευθύνεται αυτή.

Σαν αρχηγός του Κράτους και καλός καπετάνιος, θα πρέπει να είναι σαφής και διαφωτιστικός.



error: Content is protected !!