Γένος ΘΗΛΥΚΟ! Γένος ΘΗΛΥΚΟ!
της Άννας Ζανιδάκη Μη χαλάτε τα όμορφά σας προσωπάκια, σοβαντίζοντας τα με χίλιες δυο μακακιούλες που κυκλοφορούν ανενόχλητες στο εμπόριο. Μη σκοτίζεστε αν αρέσετε... Γένος ΘΗΛΥΚΟ!

της Άννας Ζανιδάκη

Μη χαλάτε τα όμορφά σας προσωπάκια, σοβαντίζοντας τα με χίλιες δυο μακακιούλες που κυκλοφορούν ανενόχλητες στο εμπόριο.

Μη σκοτίζεστε αν αρέσετε ή όχι, αφού η φρεσκάδα των νιάτων σας και η οσμή των νεαρών σας χρόνων, μοσχοβολά ευωδιά και απλώνεται απ όλο σας το σώμα σ όλη τη γύρω ατμόσφαιρα.

Μην πιστεύετε πως τα νιάτα σας δεν είναι ικανά να σας δώσουν εκείνη την αυτοπεποίθηση που χετε ανάγκη και σίγουρα θα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Μη γεύεστε τα πλούτη της κυκλοφορίας τους σε αλμυρές κι όχι μόνο τιμές, αλλά να στε σε θέση να ξεχωρίσετε και να αποτελέσετε τη δική σας σειρά και το δικό σας παράδειγμα, που θα πρεπε κι άλλες να το ακολουθήσουν.



Τα προηγούμενα χρόνια θηλυκό δε σ έκανε το πλούσιο μπούστο, αλλά το στήθος που από κει τρεφόταν γενιές και γενιές χωρίς να φοβούνται οι μανάδες τότε, να μη χαλάσουν σιλουέτα ή ακόμα και του επιφέρουν ραγάδες.

Θηλυκό, δε σ έκαναν τα φουσκωτά προβληματικά πολλές φορές χείλη, αλλά εκείνα τα μελιστάλακτα που δεν άκουγες έναν νταλικέρη να προβάλλει, παρά με τρόπο και ευγένεια ζητούσε, ότι κι αν το ήθελε.

Θηλυκό δε σε κάνουν τα μυώδη χέρια και πόδια, καθώς ουσίες και συμπληρώματα περίεργα ήρθαν να πάρουν τη θέση των τροφών μας ,του τοτε και του τώρα.

Μπερδεύτηκαν τα γένη, αλλαξοπίστησαν οι ψυχές και οι καρδιές πέτρωσαν, γίναν ευάλωτες και κυριαρχούν οι μετταλλάξεις και οι μετατοπίσεις ψεύδους και ψευδαίσθησης.



ΣΑΝ ΤΟ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΦΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…

ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Τίποτα πια δεν μπορούμε να διακρίνουμε αληθινό, παρά όλα πρόσθετα…μαλλιά … εκεί πάλι άλλο βάσανο.

Τώρα όσο αφορά και τα νύχια θα σας πω πως είναι το τελευταίο που θα με προβλημάτιζε.

Ερε ο παπάς θα ευλογήσει πρώτος τα ράσα του.

Κοριτσάκια μου καλά,μεγάλωσα με αξίες και εγώ και οι μητέρες σας και δεν πάθαμε τίποτα που δεν γίναμε οι καραγκιόζηδες που θέλουν και επβάλουν εταιρείες καλλυντικών κι όχι μόνο.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ…

ΚΑΘΩΣ Ο ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚ ΠΑΙΔΙΩΘΕΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Το καλό που σας θέλω, μη γίνεστε έρμαια, παρά παραμείνετε ατόφια γόητρα της δικής σας θέλησης και του αληθινού σας εαυτού.

Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΦΤΙΑΣΙΔΙΑ!!!!!

error: Content is protected !!