ΚΟΦΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΦΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ύστερα από μία παγκόσμιας εμβέλειας αποκάλυψη για υποκλοπές τηλεφωνημάτων σε σπουδαία πολιτικά και άλλα πρόσωπα στην Ελλάδα, η οποία κόστισε... ΚΟΦΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ύστερα από μία παγκόσμιας εμβέλειας αποκάλυψη για υποκλοπές τηλεφωνημάτων σε σπουδαία πολιτικά και άλλα πρόσωπα στην Ελλάδα, η οποία κόστισε και την παραίτηση δύο ανθρώπων, των οποίων το πολιτικό μέλλον δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι, ο Πρωθυπουργός μας, προέβη χθες στο υποσχεθέν Διάγγελμά του επί του προκειμένου.



Σοβαρός έως βλοσυρός, καταφανώς κατηφής ως εκ των πραγμάτων, διεμήνυσε όχι μόνο στον ελληνικό λαό, αλλά και σε παράγοντες, πολιτικούς, δημοσιογραφικούς και άλλους, οι οποίοι ασχολήθηκαν με το θέμα, ότι ο ίδιος καμία σχέση δεν είχε με το πρόβλημα, το οποίο ξαφνικά προέκυψε και ότι, εν πάση περιπτώσει, ό,τι και αν έγινε ήταν ένα λάθος και τα λάθη ανθρώπινα, ενώ η διακυβέρνηση της χώρας κατά την τριετία, είναι άκρως επιτυχής.



Κοφτή προς όλους απάντηση, η οποία θα πρέπει να αξιολογηθεί σε βάθος, ώστε ο κάθε ένας να εξάγει τα συμπεράσματά του, ύστερα από μία τέτοια ξεκάθαρη δήλωση, όπως και ο ίδιος ο  Πρωθυπουργός της χώρας την θεωρεί και την προσυπογράφει.

error: Content is protected !!