ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Μετά τις σαφείς, και κατά άλλους ασαφείς, εξηγήσεις ταυ Πρωθυπουργού περί τηλεφωνικών υποκλοπών, και αφού κατά κάποιο τρόπο καθησυχάσαμε και... ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Μετά τις σαφείς, και κατά άλλους ασαφείς, εξηγήσεις ταυ Πρωθυπουργού περί τηλεφωνικών υποκλοπών, και αφού κατά κάποιο τρόπο καθησυχάσαμε και εμείς και οι ξένοι επικριτές μας, η ζωή φυσικά συνεχίζεται, καθώς και οι καλοκαιρινές μας διακοπές.

Σήκωσε ανάστημα και η αντιπολίτευση και ζήτησε να ανοίξει άμεσα η Βουλή για να συζητηθεί το θέμα, και αρκέστηκε να δεχθεί την υποχώρηση της Κυβέρνησης να ανοίξει μετά από δώδεκα ημέρες. Τόσο «επείγον» το θέμα!



Στην καθημερινότητά μας λοιπόν, έχουμε και κάποια δροσερά νέα, δικά μας και παγκόσμια, όπως την εισβολή στην έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ, -κατ’ ανακοίνωση του ίδιου-, από πράκτορες του FBI, Οι οποίοι -φευ!- έψαξαν και το χρηματοκιβώτιό του!

Άλλη εισβολή αστυνομικών, στο κέντρο όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, προκειμένου να ελέγξουν τον θόρυβο, κι αυτός θύμωσε, άρχισε να κλωτσά καλάθια με λουλούδια και τους διέταξε να φύγουν πάραυτα.

Το 7ο κύμα κορωνοϊού, μας έρχεται οσονούπω από την Βόρειο Ελλάδα, κατά καθηγητή Καπραβέλο, ενώ η καθηγήτρια κυρία Παγώνη, διαλαλεί πως όλα πάνε καλά και ο υπουργός Υγείας, αποκαλύπτει πως όσοι πέθαναν, στην χώρα μας από κορωνοϊό, ήσαν πολύ λιγότεροι από τα επίσημα στοιχεία, καθώς όποιος πέθαινε σε νοσοκομείο από άλλη ασθένεια, αλλά  διέθεται και λίγο κορωνοϊό, πήγαινε μετά των αλλοφύλων, γιατί έτσι τους άρεσε να καταγράφουν τους θανάτους και να τρομοκρατούν τον κόσμο.



Πολλά τα δροσερά της επόμενης ημέρας, και τα καυτά έρχονται από Σεπτέμβρη με ακόμη μεγαλύτερη άνοδο πληθωρισμού, υπερ-κοστολόγηση στην ενέργεια, απλησίαστες τιμές ειδών βασικών αγαθών.

Οι δροσιές, κρατούν μέχρι να επιστρέψουμε από τις διακοπές, μαζί με τους πολιτικούς μας που νομοθετούν και πατάσσουν την αισχροκέρδεια.

error: Content is protected !!