ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ο κόσμος όλος, καίγεται. Δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό το φαινόμενο, μόνο που στην Ελλάδα, καιγόμαστε κάπως περισσότερο έως και  επικίνδυνα,... ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ο κόσμος όλος, καίγεται. Δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό το φαινόμενο, μόνο που στην Ελλάδα, καιγόμαστε κάπως περισσότερο έως και  επικίνδυνα, ακόμη και μέσα στις πόλεις, όπως αίφνης προχθές στον Κορυδαλλό. Το ότι δε, φωτιές ανάβουν κάθε καλοκαίρι, σε όλο τον πλανήτη και καταστρέφουν την χλωρίδα και την πανίδα του, είναι και ένα «άλλοθι» για την ανικανότητα κάθε χώρας να τις ελέγξει εκ των προτέρων, καθώς και για το μη αξιόποινον της πράξεως, όπως φαίνεται να το θεωρούν, γι’  αυτό και δεν τιμωρούν ουσιαστικά, αλλά και για την πολυσυζητημένη κλιματική αλλαγή. Λες και κάποιοι την επιδιώκουν.

Το «άλλοθί» τους όμως έχουν και οι πανδημίες, οι οποίες  ξεφυτρώνουν από παντού, εντελώς ανεξέλεγκτες και αυτές , και μόνο στην «προφητεία», μπορούμε πλέον να βασιζόμαστε, αν όχι για να τις αποφύγουμε ή να τις καταστείλουμε, τουλάχιστον όμως για να γνωρίζουμε και το τί μας περιμένει, τους δυστυχείς.



Έτσι, μετά την νέα, προφητευμένη  υπερθανατηφόρα έως και του 75% θανόντων   εξ’ αυτής, η οποία εμφανίστηκε στην Κίνα, να που μία νέα προφητεία συγκλονίζει την Ανθρωπότητα.

Ο Έλληνας ερευνητής του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, προειδοποίησε πως μετά τον κορωνοϊό έρχονται κι άλλες πανδημίες. «Η πανδημία είναι εδώ, δεν εξαφανίστηκε, έρχονται κι άλλες» δήλωσε προχθές  χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984», τονίζοντας δε, πως «έχει ανοίξει το κουτί της Πανδώρας».

Προφητεύει, λοιπόν ως νέος Ησαΐας, και με άλλα λόγια πως, θα ανοίξει του κουτί των πανδημιών και θα ξεπεταχτούν μέσα από αυτό οι μύριες – όσες κάκιστες των επιδημιών, που θα μας πλήξουν, αναμφισβήτητα περισσότερο και από ό,τι τον Φαραώ οι θεόσταλτες «πληγές» του.



Ώστε, από προφητείες καλά πάμε και τρομοκρατούμαστε, καθώς και από φωτιές και κατακαιγόμαστε. Και καλά κάνουν και μας προειδοποιούν οι σύγχρονοι προφήτες.   Με αυτές τις προ-κοινοποιούμενες τους, μπορούμε προφανώς να αναπτύξουμε δραστήριες «αντιστάσεις», να κατασκευάσουμε νέα εμβόλια, να φωνάξουμε «αέρα!!!» και να σωθούμε από μόνοι μας, μιάς και η προφητεία δεν μιλάει για άλλους σωτήρες.

Αλήθεια, ευκαιρίας δοθείσης, προφητεύει κάποιος πως θα αντιτάξουμε, ή θα πάμε και οι προφήτες και εμείς, σαν τα σκυλιά στο αμπέλι, που λέει και η παροιμία;

error: Content is protected !!