ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ό,τι και όσους καθημερινώς προβάλει, εγγίζουν το απόλυτο της σοβαρότητας και την απόλυτη ενημέρωσή μας, μέσα από διακεκριμένους πολιτικούς αναλυτές,... ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ό,τι και όσους καθημερινώς προβάλει, εγγίζουν το απόλυτο της σοβαρότητας και την απόλυτη ενημέρωσή μας, μέσα από διακεκριμένους πολιτικούς αναλυτές, διακεκριμένους, επίσης, επιστήμονες, απορρίπτουσα κάθε μη σοβαρό και τεκμηριωμένο ομιλητή, προκειμένου να διασφαλίσει την απόλυτα σωστή και αδιαμφισβήτητη ενημέρωσή μας και παιδεία μας. Γι’ αυτό άλλωστε και οι καλεσμένοι είναι πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι, ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις μέσα από αντιγνωμίες, και να μην μπερδεύεται και ο κόσμος με τα πολλά και διάφορα. Λίγα και καλά και μάλιστα «τηλεοπτικά»! ¨ώστε, αναντίρρητα, σωστά!



Παράλληλα, τα ψυχαγωγικά και επιμορφωτικά της προγράμματα, είναι ένα δεύτερο σχολείο για τους τηλεθεατές, με χωρίς έξοδα και ταλαιπωρίες σε εξωτικούς χώρους ταξίδια, ευφυή επιμορφωτικά παιχνίδια, μουσικά σώου υψηλής ποιότητος, υψηλού επίσης επιπέδου ξεκατινιάσματα, ποιοτικές και επιμορφωτικές ταινίες με τέρατα, πολεμοχαρείς ήρωες, παντελείς καταστροφές της Γης μας και άλλων πλανητών έως και γαλαξιών,  κανόνες καλής συμπεριφοράς και γλαφυρού λεξιλογίου και άλλα πολλά, τα οποία ανεβάζουν το ηθικό και επιμορφωτικό επίπεδο του τηλεθεατή.

Αρκετά λιβάνισα την τηλεόραση. Πάω να διαβάσω, τώρα, κανά παλιο-βιβλίο.



error: Content is protected !!