ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Όλα ξεκινούν απλά, τόσο απλά, όσο και η πρόσφατη ρήση του Μητροπολίτου Μόρφου Νεόφυτου, ο οποίος προϊδεάζει και προειδοποιεί εν... ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Όλα ξεκινούν απλά, τόσο απλά, όσο και η πρόσφατη ρήση του Μητροπολίτου Μόρφου Νεόφυτου, ο οποίος προϊδεάζει και προειδοποιεί εν τη ρύμη του λόγου του: «Θα εκπλαγεί η Ανθρωπότητα με αυτά που θα συμβούν».

Να μου επιτρέψει ο άγιος πατέρας να αναρωτηθώ κι εγώ, βλέποντας, ακούγοντας και βιώνοντας όλα τα περίεργα τεκταινόμενα γύρω μου καθημερινώς και επιδεινούμενα κατά γεωμετρική πρόοδο: «Θα; Και τώρα, δηλαδή, ούτε μειράκιον των εξελίξεών τους βλέπουμε;».

Ο πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης, προέβη σε δηλώσεις, κατά τις οποίες και κατά την επιστημονική άποψή του, ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων, τον οποίον πρόσφατα χρέωσαν κατά πολύ στους ομοφυλόφιλους δεν είναι δα και τόσο επικίνδυνος ώστε να δημιουργήσει πανδημία και απειλή κατά της ανθρωπότητας και εκείνος που εμφανίστηκε ξαφνικά στην Κίνα, ο επονομαζόμενος και «Langya» και μας τρομοκρατεί διά στόματος άλλων επιστημόνων και διεθνών οργανισμών υγείας, είναι γνωστός από το 2018, δεν προκαλεί επιδημίες, δεν είναι μεταδοτικός και από τότε μέχρι σήμερα, έχει επιφέρει μολύνσεις σε μόνο τριάντα οκτώ αγρότες. Ε, και όσο τώρα για τον κορωνοϊό, άλλη προφητεία εχθές από τον καθηγητή Σαριγιάννη, για 30.000 κρούσματα την ημέρα στη χώρα μας, ώσπου να μη βρίσκει παπάς να θάβει!



Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της «Moderna» διά λόγου του μας καταδικάζει να κάνουμε κάθε χρόνο εμβόλιο nRna, χαρακτηρίζοντας την περίπτωση «σαν να αλλάζουμε ετησίως το «iPhone» μας».

Οι Ουκρανοί, καταδικάζουν τους Ρώσους για επίθεση σε εργοστάσιο πυρηνικών, το οποίο έχουν καταλάβει, κατηγορώντας-τους ότι το βομβαρδίζουν οι ίδιοι, παρά το γεγονός ότι το κατέχουν, έχουν ανθρώπους τους μέσα και γνωρίζοντες πόσο επικίνδυνο είναι να βομβαρδίζεις ένα εργοστάσιο πυρηνικού ολέθρου! Άλλα ευχάριστα; Σε σύρραξη, εδώ κοντά μας, -γιατί χώρια, τα ..,μακριά-, Σερβία-Κοσσυφοπέδιο, Βοσνία-Κροατία, Ελλάδα-Τουρκιά, για να μην ξεχνιόμαστε!- και βλέπουμε πάλι..

Όχι, ο Ρόναλντ Τραμπ δεν πρέπει να επανεκλεγεί ως πρόεδρος των ΗΠΑ, κι έτσι, εν όψει των νέων εκλογών, υποψιάζονται πως υπεξαίρεσε επίσημα και απόρρητα έγγραφα, και αν ναι, θα αντιμετωπιστεί ως κατάσκοπος.

Τριάντα χρόνια μετά την καταραμένη έκδοση των ποιημάτων του «Σατανικοί Στίχοι», ο βρετανός συγγραφέας Σαλμάν Ρούσντι, δέχθηκε προχθές, -στην καρδιά του Λονδίνου-, αλλεπάλληλες μαχαιριές στον λάρυγγα, καθώς «η εκδίκηση είναι ένα μαχαίρι που το απολαμβάνεις κρύο». Άλλωστε, οι συγγραφείς λένε πολλά και κατά το «ανέκδοτο» που ήταν κάποτε του συρμού, «όποιος ξέρει και λέει πολλά, του αξίζει να πεθάνει».

ΟΙ ΗΠΑ δεν σταματούν να στέλνουν ενισχύσεις παντός είδους στην Ουκρανία και πλοία στην Ταϊβάν, μη γνωρίζοντας και την φιλοσοφία του λαϊκού ελληνικού ασματίου «κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς, οποίος στο Μαυροβούνιο, στα τριάντα τέσσερα του βίου του, πήγε να λάβει το ενοίκιο που του όφειλε ο νοικάρης του, οπλισμένος καλού-κακού, σκότωσε την γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, και εξερχόμενος άλλα οκτώ άτομα, ελλείψει περισσοτέρων.



Κατά 86% αυξήθηκαν οι ροές παρανόμων λαθρομεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση από Ιανουάριο μέχρι Ιούλιο, να παγώσουν κι αυτοί τον χειμώνα, καθώς οι έξυπνοι εταίροι θα περικόψουν έως εσχάτως την παροχή ενέργειας κατά τους χειμερινούς μήνες.

Νέα μαντάτα από Αμερική, όπου νέο ναρκωτικό, πενήντα φορές ισχυρότερο της κοκαΐνης, η «φαιντανίλυ», έχει σκοτώσει ήδη χιλιάδες εφήβους. Στην χώρα μας, οι έφηβοι ασχολούνται κατά κόρον με κλοπές, μπούλινγκ, τραυματισμούς, ξυλοδαρμούς, ληστείες, αλλά βελτιώνεται το σύστημα παιδείας.

Και άλλα πολλά.

error: Content is protected !!