1η ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα  “Η Σαλαμίνα” 1η ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα  “Η Σαλαμίνα”
Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνεται με πρωτοβουλία των δημιουργών και την στήριξη του Δήμου Σαλαμίνας. Η έκθεση θα... 1η ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα  “Η Σαλαμίνα”

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνεται με πρωτοβουλία των δημιουργών και την στήριξη του Δήμου Σαλαμίνας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Δημήτρης Μπόγρης” του Δημαρχείου Σαλαμίνας από τις 21 έως και τις 29 Αυγούστου και ώρες λειτουργίας 19:00 – 22:00.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Αυγούστου και ώρα 20:30.

Οι συμμετέχοντες δημιουργοί είναι οι: Τζένη Βασιλείου, Βάσω Βιλλιώτη, Όλγα Θωμαΐδου, Λάμπρος Καπαραλιώτης, Μάνος Κιλημάντζος, Κατερίνα Κούτελη, Καίτη Μαργέλου, Έφη Μπεγνή, Βαγγέλης Παπαθανασίου, Δήμητρα Παπαθεοχάρη,  Πάνος Παπασωτηρίου, Νίκος Ράμφος, Μανώλης Σκανδάλης,  Άννα Σταμπίρα.

Καθόλη την διάρκεια της έκθεσης στην αίθουσα θα υπάρχει κουμπαράς του εθελοντικού οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Τα φωτογραφικά έργα της έκθεσης θα διατίθενται προς μοναδική ανατύπωση πώλησης στο συμβολικό ποσό των 20 για την ενίσχυση του οργανισμού.

Με την βοήθεια σας ας διατηρήσουμε τα χαμόγελα στα πρόσωπα περισσότερων παιδιών!

Με την ευχή η πρωτοβουλία αυτή να καθιερωθεί σε ετήσιο Φωτογραφικό Φεστιβάλ Φωτογραφίας, με περισσότερους δημιουργούς, περισσότερες δημιουργικές φωνές.

Πληροφορίες Εκδήλωσης
Έναρξη: Σάββατο 20 Αυγούστου, ώρα 20:30
Λειτουργία: 21-29 Αυγούστου, ώρες 19:00 – 22:00
Αίθουσα “Δημήτρης Μπόγρης”, δημαρχιακό μέγαρο Σαλαμίνας
Φωτογραφία εξωφύλλου: Νίκος Ράμφος 
Χορηγός εκδήλωσης: “Άρτος Ελλήνων”
Είσοδος ελεύθερη

error: Content is protected !!