Πολλά παράξενα Πολλά παράξενα
Πολλά παράξενα ολόγυρά μας, που άλλοτε σε κάνουν να σκέπτεσαι σοβαρά και κάποτε να υπομειδιάς,  από ευγένεια, για να μην σκάσεις στα γέλια. Η... Πολλά παράξενα

Πολλά παράξενα ολόγυρά μας, που άλλοτε σε κάνουν να σκέπτεσαι σοβαρά και κάποτε να υπομειδιάς,  από ευγένεια, για να μην σκάσεις στα γέλια.

Η Τουρκία, διαβάζω σε τίτλους εφημερίδων, συνεχίζει να βομβαρδίζει τους Κούρδους στην Βόρεια Συρία και ετοιμάζουν νέα εισβολή. Κανένα εμπάργκο.



Αν δεν ξέρετε γιατί δεν γίνονται πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, αιτία είναι η φτώχεια που θα πλήξει την Ευρώπη, ως εκ τούτου δε, και την Ελλάδα. Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε πως η Κυβέρνηση, σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές δεν θέλει να αφήσει στο έλεος των εκλογών την χώρα. Και παράλληλα ακούω στις τεκμηριωμένες ειδήσεις των ΜΜΕ πως η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση ενέργειας μέσω επαφών και συμφωνιών που συνάπτει με άλλες χώρες, για να πάρει ένα μάθημα και η Ρωσία.

Ο CDC από ΗΠΑ, ομολογεί τώρα πως είχε χειριστεί λάθος τα μέτρα, τα οποία μας επέβαλε για να προφυλαχθούμε από τον κορωνοϊό. Ούτε μάσκες ωφέλησαν, ούτε λοκ ντάουνς, ούτε εμβόλια.



Το State Department, πάλι, καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν την Ουκρανία μην τύχει και δημιουργηθούν επεισόδια, σήμερα που τιμάται (αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες με εντολή Κυβέρνησης) η  επέτειος της ανεξαρτησίας από την ρωσική κυριαρχία, και φοβούνται αντίποινα για τον θάνατο της Ντούγκινα.

Στην Μεγάλη Βρετανία, οι εισηγμένες εταιρείες αμείβουν τους διευθυντές τους, 109 φορές περισσότερο, σε χρήμα για τις υπηρεσίες τους προς αυτές, από ότι έναν υπάλληλο ή εργάτη μετρίου μισθού από αυτές.

Ακούω στις ειδήσεις πως η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση ενέργειας μέσω επαφών και συμφωνιών που συνάπτει με άλλες χώρες, για να πάρει ένα μάθημα και η Ρωσία.

Μειώθηκαν κατά 94% οι γεννήσεις στην Κίνα, μία νίκη κατά της υπερ- γεννητικότητας, την οποία ήθελε να επιτύχει, και ως γνωστόν, ο επιμένων νικά.



Να κι αυτό! Ενώ επί δεκαετίες επέμεναν πως δεν υπάρχουν «εξωγήϊνοι» που επισκέπτονταν τον πλανήτη μας, ανακοινώνουν ξαφνικά πως ένα νέο είδος διαστημανθρώπων έχουν ξεκινήσει, κατ’  αυτάς «σούρτα-φέρτα» με την Γη και το …ψάχνουνε!

Το άκουσα και αυτό από εκπομπή κρατικού ραδιοφώνου: «Άντε να βρέξει πολύ και εδώ, να σβήσει η φωτιά στο εργοστάσιο που καίγεται, να πάρουν μία ανάσα και οι πυροσβέστες». Μήπως να εξετάσουμε και το ενδεχόμενο να καίμε και τα δάση χειμώνα με καταιγίδες; Θα απαλλάξουμε και τον κρατικό μηχανισμό από ευθύνες και απολογίες.

error: Content is protected !!