ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η τίμηση της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου από την Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας) στο Πέτρινο Θεατράκι... ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η τίμηση της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου από την Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας) στο Πέτρινο Θεατράκι Σεληνίων ,συμπληρώνοντας έτσι δέκα χρόνια τιμής στην Πανσέληνο το Αυγούστου.



Η φετινή εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία και παρουσίαση από το Μέλος μας κα Ράνια Νικολακοπούλου με θέμα την ΄΄Σελήνη΄΄ , και Μουσική Βραδιά από τους Καλλιτέχνες Μιχάλη Σούμα – Αγγελική Ταγκάλου και Μανώλη Σαντζουκίδη.

Ακολούθησε παρατήρηση της Σελήνης από τα Τηλεσκόπια των Μελών μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ: Νίκος Κόγιας Αντιδήμαρχος Έργων και αναπληρωτής Δημάρχου ,Παντελής Διολέτης Αντιδήμαρχος Πολιτισμού , Ελένη Μπίλια Αντιδήμαρχος Παιδείας ,Σωτήρης Ράπτης Αντιπρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας ,Σπύρος Ευσταθίου Δημοτικός Σύμβουλος , Πολυχρόνης Πατάπης Δρ. Αστροφυσικής και μέλος της ομάδας του Διαστημικού Τηλεσκοπίου James Webb , Γιάννης Μιχαλούδης Δρ. Τεχνών και Επιστημών των Τεχνών. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη έρανος για το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΄΄Φλόγα΄΄ εις μνήμην του προσφάτως εκλιπόντος Επίτιμου Διευθυντού του Ευγενιδείου Πλανηταρίου Δ. Σιμόπουλου.



Στο τέλος της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Παντελής Διολέτης απένειμε στον Πρόεδρο του Παραρτήματος κο Κ. Ραπατζίκο αναμνηστική πλακέτα με προσωπογραφία του τραγικού ποιητή Ευριπίδη με αφορμή του εορτασμού του΄΄ Έτους Ευριπίδη 2022΄΄ από τον Δήμο Σαλαμίνας.

Απευθύνουμε Ευχαριστίες:
Στους Χορηγούς και Δωρητές μας.
Φαρμακείο : Μαλαματένιας Ζούγρη
Φαρμακείο : Digenakis + Care Αγροφάρμα ΄΄ Χατζηνάκη
΄΄Αρτοποιείο : ΄΄Τσαντουλής΄΄
Αρτοποιείο :΄΄ Άρτος Ελλήνων ΄΄΄΄
Πλανητάριο Θεσσαλονίκης΄΄
Στον Δήμο Σαλαμίνας για την παραχώρηση του Θεάτρου και την διάθεση της μικροφωνικής.
Στον φωτορεπόρτερ Κωνσταντίνο Σεβαστιάδη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και σε ολους εσάς που στηρίζετε το έργο μας.
Σας περιμένουμε και στις υπόλοιπες Θερινές Δραστηριότητές μας.



Να είστε ολοι Καλά και να κοιτάτε ψηλά

Με τιμή
για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κ.ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ Κ. ΒΑΡΛΑΜΗΣ

error: Content is protected !!