ΤΟ «ΜΠΑΛΑΚΙ» ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ «ΜΠΑΛΑΚΙ» ΣΤΟΝ ΛΑΟ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Λαλίστατος όπως πάντα, αλλά και όπως πάντα αποκαλυπτικός, ο υπουργός μας Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης  μίλησε  σε ραδιοφωνική εκπομπή... ΤΟ «ΜΠΑΛΑΚΙ» ΣΤΟΝ ΛΑΟ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Λαλίστατος όπως πάντα, αλλά και όπως πάντα αποκαλυπτικός, ο υπουργός μας Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης  μίλησε  σε ραδιοφωνική εκπομπή τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Προτρέπω τους Έλληνες να πάρουν όποιο μέτρο μπορούν για να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος. Οι καθημερινές μας συνήθειες πρέπει να μεταβληθούν, γιατί το ρεύμα κοστίζει».



Κάποια άλλα, επισήμως, έλεγε μέχρι εχθές ακόμη δια στόματος αρμοδίων και του απολύτως αρμοδίου επί του θέματος Πρωθυπουργού μας, βεβαιώνοντάς μας πως το Κράτος, είναι πρόθυμο και μπορεί να καλύψει μέχρι και 94% τις αυξήσεις στην ενέργεια και τους λογαριασμούς μας στην ΔΕΗ, ενώ η αύξηση της κιλοβατώρας, καθημερινά τραβά την ανηφόρα, προσεγγίζοντας πλέον το 700 ευρώ.



Συνεχίζοντας δε να απαριθμεί κακά μαντάτα, ο κ. Γεωργιάδης, είπε και αυτά΅: «Ο χειμώνας 2022-2023 θα είναι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ένας πολύ δύσκολος χειμώνας. Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που με εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά, δείτε τι πειθαρχημένος λαός είναι οι Γερμανοί γιατί μπορεί να τους βρίζουμε, να τους ασκούμε κριτική αλλά δεν μπορείς να μην θαυμάσεις έναν λαό που την κρίσιμη στιγμή μπορεί και συμπεριφέρεται με τόση μεγάλη υπευθυνότητα».



Όμως οι Γερμανοί και πολλοί άλλοι Ευρωπαίοι πληττόμενοι από την αποδοτικότητα των μέτρων που πλήττουν την Ρωσία που κόβει τις ενεργειακές συναλλαγές της με την Ευρώπη, έχουν ήδη βγει στους δρόμους και φωνάζουν πως θα κηρύξουν εμπάργκο πληρωμών ενέργειας.

Στην Ελλάδα, και βέβαια δεν ακολουθούμε αυτήν την τακτική, βέβαιοι, ότι για μία ακόμη φορά θα μας φροντίσει η Κυβέρνηση, σύμφωνα με τις πρωθυπουργικές διαβεβαιώσεις και κλείνουμε το κουμπί του ραδιοφώνου. 

error: Content is protected !!