ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ «ΤΑΜΠΟΥ» ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ «ΤΑΜΠΟΥ»
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τίποτε δεν πρέπει, πλέον, να μας φαίνεται παράξενο και ακατόρθωτο. Ο κόσμος μας ένα περίεργο «τουρλουμπούκι», όπου κατ’  αυτάς το... ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ «ΤΑΜΠΟΥ»

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τίποτε δεν πρέπει, πλέον, να μας φαίνεται παράξενο και ακατόρθωτο. Ο κόσμος μας ένα περίεργο «τουρλουμπούκι», όπου κατ’  αυτάς το καθετί λαμβάνει χώρα και φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό.

Κάθε «ταμπού» θεωρείται πλέον ξεπερασμένο και πρωτόγονος, αυτός ο οποίος ξαφνιάζεται και αντιδρά σε ό,τι πλέον θεωρείται σύγχρονο, απελευθερωμένο και «τρέντυ».



Στην Ισπανία, όπου οι άνθρωποι θεωρούνται φλογερότεροι άλλων, και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη, η εργοδότρια της εταιρείας ψυχαγωγίας ενηλίκων «Erika Lust Films», και σε μία προσπάθεια να «ομαλοποιήσει» την αυτοϊκανοποίηση προσφέρει στους υπαλλήλους της καθημερινά, μισάωρα διαλείμματα προκειμένου να συνευρίσκονται με το σώμα τους και να «ρελαξάρουν». Γι αυτό τον σκοπό μάλιστα, υπάρχει και πριβέ «δωμάτιο αυνανισμού», το οποίο μάλιστα είναι και εξοπλισμένο με διάφορα και ποικίλα σεξουαλικά αντικείμενα.



Μάλιστα, η εργοδότρια κυρία Erika Lust είπε ότι η ιδέα αυτή οφείλεται στο ότι «εκτιμά τους υπαλλήλους της» και όταν αισθάνονται καλά, δουλεύουν αρκετά καλύτερα. Αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ασπάζονται μετά χαράς την ιδέα και την πρακτική της.



Σε ένα μάλιστα επί του θέματος ντοκυμαντέρ, το οποίοι παρήγαγε η εν λόγω εταιρία, ο σκηνοθέτης αναφέρει πως «Η αλήθεια είναι ότι ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν το άγχος, να ρυθμίσουν τον ύπνο τους και να συνδεθούν με το σώμα και τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων».

Κα να μας χαιρετάτε, πλέον, τα ταμπού!

error: Content is protected !!