Φιλικός Αγώνας Επετειακού χαρακτήρα για τα 91 χρόνια του Αίαντα Σαλαμίνας Φιλικός Αγώνας Επετειακού χαρακτήρα για τα 91 χρόνια του Αίαντα Σαλαμίνας
Φιλικός Αγώνας Επετειακού Χαρακτήρα, μεταξύ των Ομάδων ΄΄Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ΄΄ – ΄΄Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑ ΄΄ στα πλαίσια της Επετείου συμπλήρωσης των 91 ετών, από την ίδρυση... Φιλικός Αγώνας Επετειακού χαρακτήρα για τα 91 χρόνια του Αίαντα Σαλαμίνας

Φιλικός Αγώνας Επετειακού Χαρακτήρα, μεταξύ των Ομάδων ΄΄Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ΄΄ – ΄΄Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑ ΄΄ στα πλαίσια της Επετείου συμπλήρωσης των 91 ετών, από την ίδρυση του Συλλόγου μας.

Ο φετινός εορτασμός ήταν προγραμματισμένος από τις αρχές του έτους υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, και συγκεκριμένα υπό την επίβλεψη της Περιφερειάρχη Νήσων κας Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Παναγιώτης Παπαδημητρίου απένειμε τιμητική πλακέτα στην Περιφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη, για την σημαντική της βοήθεια στο Σύλλογο μας. Η Περιφερειάρχης Νήσων κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα μας, και μας δίνει δύναμη, για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας !

error: Content is protected !!