Η Φωτογραφική Ομάδα Σαλαμίνας ξεκινά το πρόγραμμα συναντήσεών της για την περίοδο 2022-2023! Η Φωτογραφική Ομάδα Σαλαμίνας ξεκινά το πρόγραμμα συναντήσεών της για την περίοδο 2022-2023!
Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα που διαρκώς μεγαλώνει, δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας! Με δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις και ένα πλούσιο πρόγραμμα με... Η Φωτογραφική Ομάδα Σαλαμίνας ξεκινά το πρόγραμμα συναντήσεών της για την περίοδο 2022-2023!

Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα που διαρκώς μεγαλώνει, δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας!

Με δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις και ένα πλούσιο πρόγραμμα με δραστηριότητες, φωτογραφικές περιηγήσεις, ιστορία της φωτογραφίας, θεματικές εργασίες, μαθήματα επεξεργασίας φωτογραφίας κι ανάλυση έργου, υπόσχεται και φέτος μια μοναδική περιπέτεια στον κόσμο της φωτογραφίας.

Ενδεικτικά ορισμένα στοιχεία για τον φετινό προγραμματισμό/ μήνα:

🔸1η συνάντηση: Μελέτη παρουσίαση έργου σημαντικών φωτογράφων.

🔸2η συνάντηση: Στοχευμένες φωτογραφικές περιηγήσεις.

🔸3η συνάντηση: Παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού από την περιήγηση. Ανάλυση έργου από το σύνολο της ομάδας.

🔸4η συνάντηση: Μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας.

🔸5η συνάντηση*: Ένας προσκεκλημένος φωτογράφος θα παρουσιάζει την δουλειά του, καθώς και θα μοιράζεται τις σκέψεις του και την εμπειρία του με την ομάδα.

* Για τους μήνες εκείνους που θα υπάρξουν 5 συναντήσεις.

🫶🏼Παράλληλα με το τακτικό πρόγραμμα θα υπάρξουν προαιρετικές συναντήσεις, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις για παράδειγμα επισκέψεις σε μουσεία, σε εκθέσεις φωτογραφίας, ασκησεις πρακτικής εξάσκησης και πολλά άλλα.

Η ομάδα απευθύνεται σε λάτρεις της φωτογραφίας, αρχάριους, ερασιτέχνες. Το ομαδικό πνεύμα, η ανταλλαγή απόψεων και η γνώση μέσω της πρακτικής εξάσκησης και σύμπραξης εξάλλου, δίνουν την ευκαιρία για ευρεία συμμετοχή ανεξαρτήτως ηλικίας ή εμπειρίας του κάθε συμμετέχοντα.

🔴Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και δηλώσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους παρακάτω τρόπους

E-mail: photoworkshop.sal@gmail.com

τηλ.: 6976 713 586

error: Content is protected !!