Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ SUP Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ SUP
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2022 ICF STAND UP PADDLING WORLD CHAMPIONSHIPS Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ SUP Η Ελληνική ομάδα στην... Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ SUP

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2022 ICF STAND UP PADDLING WORLD CHAMPIONSHIPS

Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ SUP

Η Ελληνική ομάδα στην απονομή του χάλκινου μεταλλίου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SUP. Η Μαρία Μπερή, δεύτερη από αριστερά.

Αναμνηστική φωτογραφία της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας SUP, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Το αποτέλεσμα του ομαδικού όπου η Ελλάδα κατέλαβε την 3η θέση. Στην Τρίτη σειρά η Ελληνική ομάδα με την Μαρία Μπερή.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η αθλήτρια του ΑΝΣ Γυάλας, Μαρία Μπερή, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Κόσμου.

Η Μαρία συμμετείχε στο 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP, που διεξήχθη στο Γκντάνσκ της Πολωνίας, από τις 7 έως της 11 Σεπτεμβρίου 2022.



Το μεγάλο πρόβλημα τον 600 συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών, ήταν οι πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επεκράτησαν τις ημέρες των αγώνων, που έκαναν ιδιαιτέρως δύσκολες τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών.

Παρόλα αυτά, η Ελληνική συμμετοχή στο ομαδικό στη μεγάλη απόσταση των Νεανίδων όπου συμμετείχε και η Μαρία Μπερή, κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πέρυσι, στο πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP που διεξήχθη στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας, η αθλήτρια του ΑΝΣ ως μέλος και τότε του ομαδικού μεγάλων αποστάσεων Νεανίδων, είχε κερδίσει για πρώτη φορά το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ελληνική Εθνική Ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση αφού, συνολικά, κατέκτησε τρία χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλια.

Η ικανοποίηση του Ομίλου μας είναι πολύ μεγάλη για τον δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο τίτλο που φέρνει η Μαρίας Μπερή στον Όμιλό μας

Οι κορυφαίες παγκόσμιες επιτυχίες και διακρίσεις των παιδιών του Ομίλου μας στο SUP και το Καγιάκ Σπριντ, αποδεικνύουν για πολλοστή φορά ότι κάτι κάνουμε καλά στον Όμιλό μας !!!



ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ,

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ SUP ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ !!!

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΛΩΣΗ ΣΤHN ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΥΨΗΛΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!

error: Content is protected !!