ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.  ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ! ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.  ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!
Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΩΣΤΕ... ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.  ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!
του Μάνου Δερτούζου
Δημ. Συμβούλου

Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!!

Μείζον πολιτικό πρόβλημα πρόεκυψε χθες 25 Σεπτεμβρίου στην εορτή των Σαλαμινίων που πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα καλεσμένος του κ. Δημάρχου ήταν ο Κινέζος Πρόεδρος του ΟΛΠ ο οποίος κλήθηκε μάλιστα στο βήμα να μιλήσει. Μεταξύ των άλλων ανέφερε ο διερμηνέας του. «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» (ακούστε το video)

Καλείται ο κ. Δήμαρχος να απαντήσει άμεσα ποια συνεργασία έχει με τον Πρόεδρο του ΟΛΠ και για την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες του;

Δεν μάθατε κε Δήμαρχε μετά από τρία χρόνια ότι ο ΟΛΠ κατέχει και εκμεταλλεύεται παράνομα εδάφη της Σαλαμίνας και εισπράττει από τα Ναυπηγεία τα οποία πέρα από κάθε νομιμότητα λειτουργούν στον Αρχαιολογικό χώρο;

Ποια συνεργασία μπορεί να έχετε με αυτόν που θα έπρεπε να πάτε στα δικαστήρια για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα των πολιτών της Σαλαμίνας; Ποια συνεργασία μπορεί να έχετε με τον ηθικό αυτουργό «βιασμού» της ιστορίας μας;

Καλείται ο κ. Διολέτης Αντιδήμαρχος να μας δικαιολογήσει τα λόγια που είπε όταν κάλεσε τον Πρόεδρο του ΟΛΠ να του απονείμει αναμνηστικό δώρο.

«Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ»

Τι προσέφερε κε Διολέτη ο ΟΛΠ στην χθεσινή εκδήλωση;;

Μιλήστε στον λαό της Σαλαμίνας και πείτε την αλήθεια.

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

error: Content is protected !!