ΟΤΑΝ ΤΟ «ΜΑΤΙ» ΦΕΡΝΕΙ ΚΕΡΔΗ ΟΤΑΝ ΤΟ «ΜΑΤΙ» ΦΕΡΝΕΙ ΚΕΡΔΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Μία παλαιότερη έρευνα που έγινε στην Αμερική έδειξε ότι το μέσο ζευγάρι κάνει σεξ 9 φορές το μήνα…  Να όμως... ΟΤΑΝ ΤΟ «ΜΑΤΙ» ΦΕΡΝΕΙ ΚΕΡΔΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Μία παλαιότερη έρευνα που έγινε στην Αμερική έδειξε ότι το μέσο ζευγάρι κάνει σεξ 9 φορές το μήνα…  Να όμως που υπάρχουν και εξαιρέσεις και ένας 23χρονος με μία 19χρονη, -δεν θα αναφέρω ονόματα για να μην θίξω τα κακώς ή καλώς για άλλους έχοντα-, το ρεκόρ αυτό το καταρρίπτουν σε μία και μόνο ημέρα!



Ίσως αυτό αρχικά τους εκτόνωνε λόγω πόθου σφοδρού του ενός προς τον άλλον, γρήγορα όμως κατάλαβαν πως αυτή επίδοσή τους θα μπορούσε να ήταν και προσοδοφόρα, αφού στο τέλος, όσο και να έμεναν ευχαριστημένοι από αυτό, κουράζονταν που κουράζονται.

Έτσι, αποφάσισαν να το γυρίσουν στο αγαπημένο σπορ των Αμερικανών, την «μπίζνα» και να κερδίζουν περίπου 6.000 δολάρια τον μήνα, που φαντάζομαι πως θα μοιράζονται εξίσου, από τους 15.000 «φανς» που διαθέτουν σήμερα.



Για την Ιστορία να πούμε πως η 19χρονη το πρωί φροντίζει ενήλικες με αυτισμό και ο 23χρονος είναι χτίστης.  Όταν δε, συζήτησαν με φίλους για αυτό το θαυματουργό  «On line – Only Fans»,  αποφάσισαν χωρίς πολλή σκέψη να πρωταγωνιστήσουν στο διαδίκτυο και το πέτυχαν.

«Εκπλαγήκαμε όταν είδαμε σε πόσους ανθρώπους αρέσαμε. Απλά τους αρέσει να μας βλέπουν σε πιο προσωπικές στιγμές» είπε η μικρή σε συνέντευξή της στο «SWNS», και όπου απεκάλυψε παράλληλα, με αυτά τα λόγια:  «Ο πατέρας μου δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος, αλλά η μαμά μου μετά από λίγο καιρό συνήλθε. Είπε ότι δεν πειράζει αρκεί να περνάμε καλά, πράγμα που πραγματικά το απολαμβάνουμε.» .



Ο δε «ασταμάτητος» παρτενέρ της, στην ίδια συνέντευξη απεκάλυψε και μυστικά της «δουλειάς», λέγοντας:  «Περνάμε τα βράδια μας βιντεοσκοπώντας τις πράξεις μας για να έχουμε έτοιμο υλικό. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και η αλήθεια είναι ότι το σεξ γίνεται όλο και καλύτερο».

Όμως, περί βελτίωσης, όσο και ως προς απόλαυση, ουδείς λόγος…

error: Content is protected !!