Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ
Από ολιγωρία,  αργά αντανακλαστικά, άγνοια. Τρία χρόνια διοίκησης, αντί για έργα ουσίας, κάποιοι προτιμούσαν έργα βιτρίνας. Ντροπή κ. δήμαρχε όταν το πρόβλημα του κέντρου... Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ
Αραβανή Υβόνη
Δημοτική Σύμβουλος

Από ολιγωρία,  αργά αντανακλαστικά, άγνοια.

Τρία χρόνια διοίκησης, αντί για έργα ουσίας, κάποιοι προτιμούσαν έργα βιτρίνας.

Ντροπή κ. δήμαρχε όταν το πρόβλημα του κέντρου υγείας είναι χρόνιο, γιατί εσείς δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ;

Ντροπή κ. δήμαρχε απ’την ολιγωρία σας, χάσαμε μισό εκατομμύριο ευρώ, για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων. Το τελευταίο δελτίο τύπου της αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη σας εξέθεσε, το οποίο ποτέ δεν διαψεύσατε, αφού πρώτα προσπαθήσατε να διαβάλλετε την ίδια και δημοσιεύματα τύπου.

Ντροπή κ. δήμαρχε και κ. αντιδήμαρχε τεχνικών έργων, όταν αφήσατε το σύστημα αποχέτευσης για μήνες, χωρίς ανάδοχο, με τα γνωστά αποτελέσματα και κατά συνέπεια, μεταθέσατε την ευθύνη και το τεράστιο κόστος στην τσέπη του Σαλαμίνιου πολίτη.

Ντροπή κ. δήμαρχε και κ. αντιδήμαρχε τεχνικών έργων, για το σημερινό δελτίο τύπου 29/09/2022,

“Διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσφατη χρηματοδότηση του Δήμου με €3.000.000 για έργα στο νησί από το Πρόγραμμα Α.ΤΡΙΤΣΗΣ”

 για το οποίο δεν αναφέρετε ότι υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις, που αν ο δήμος δεν είναι συνεπής, πάλι η τσέπη των Σαλαμίνιων θα αποπληρώσει.

 Έχετε μαλώσει με την αλήθεια;

Ντροπή κ. αντιδήμαρχε τεχνικών έργων, όταν ακυρώθηκαν, οι διεθνείς αγώνες καγιάκ στη Σαλαμίνα, από τους διοργανωτές λόγω λυμάτων από βόθρους που έπεσαν στην θάλασσα, και ψάχνατε μαζί με τον δήμαρχο, την “δολιοφθορά του καζανακίου”. Ντροπή κ. αντιδήμαρχε πολιτισμού, όταν μετά βαϊων και κλάδων, χαιρετίζατε τον Πρόεδρο του ΟΛΠ, για “συνεργασίες” ,  για τις οποίες χρωστάτε απαντήσεις.

Πόσες ντροπές ακόμη θα χρειαστούν για να ζητήσετε, μια μεγάλη συγνώμη και να παραιτηθείτε αξιοπρεπώς;

 Έχετε μαλώσει με την πολιτική ευθιξία;

 Κι αν ακόμα εσείς, δεν θίγεστε..

 τότε η απουσία πολιτικής ευθιξίας, σ’αυτόν που σας διόρισε είναι τραγική.

 Είτε έτσι είτε αλλιώς, η  έλλειψη πολιτικής ευθιξίας, είναι ιδιοτελής συμπεριφορά, που δεν σχετίζεται με το κοινό καλό, την κοινωνία μας.

Αραβανή Υβόνη
Δημοτική Σύμβουλος

error: Content is protected !!