Μεγάλη νίκη στο Πέραμα για τη Σαλαμίνα Μεγάλη νίκη στο Πέραμα για τη Σαλαμίνα
Ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League έκανε η Σαλαμίνα. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου πέρασε με 7-4 από το Πέραμα απέναντι... Μεγάλη νίκη στο Πέραμα για τη Σαλαμίνα

Ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League έκανε η Σαλαμίνα. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου πέρασε με 7-4 από το Πέραμα απέναντι στο Νέο Ικόνιο, κάνοντας μάλιστα ανατροπή από το 3-0, με το οποίο είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι.



Ο Παντελής Χονδρουδάκης σημείωσε το πρώτο (2′) και το τρίτο γκολ (12′) για το Ικόνιο και ο Γιώργος Χονδρουδακης ήταν αυτός που έκανε το 2-0 στο ενδιάμεσο (11′). Στα σχοινιά με το καλημέρα οι νησιώτες, οι οποίοι όμως έβγαλαν αντίδραση μετά το δεκάλεπτο και δικαιώθηκαν.

Με δύο δικά του τέρματα στο 16′ ο Κανέλλος έφερε την διαφορά στο γκολ, με τον Γιώργο Χονδρουδάκη να διαμορφώνει το 4-2 για την ομάδα του Περάματος στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.



Από ‘κει και πέρα, η Σαλαμίνα κυριάρχησε και έφερε τούμπα το παιχνίδι. Ο Φιλίππου με φάουλ έφερε και πάλι την διαφορά σε απόσταση βολής στο 25′, ενώ με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε στο 30′ και άλλαξε το μομέντουμ. Όλα πλέον ξεκινούσαν από την αρχή, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και την ψυχολογία με το μέρος τους.



Ο Τάνκα έκανε το 5-4 και το 6-4 για τη Σαλαμίνα στο 34’, με τον Ελευσινιώτη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 38ο λεπτό. Η Σαλαμίνα πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

*Εξάλλου, ο αγώνας Αθήνα ’90 – Ολυμπιακός Futsal για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων στον φωτισμό στο κλειστό της Πολιτείας και ορίστηκε για την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, στις 22:00.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!