Ένα αναδυόμενο ταλέντο που δεν πρέπει να πάει χαμένο Ένα αναδυόμενο ταλέντο που δεν πρέπει να πάει χαμένο
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΗΤΕΑΣ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Νέος σκηνοθέτης με σημαντικά προσόντα και υπερβολικό ζήλο. Υπεύθυνος, Εργασιομανής, Παραγωγικός, Ευρηματικός, Αποφασιστικός, Τελειομανής με στρατηγική σκέψη, κατανόηση, άριστη επικοινωνία... Ένα αναδυόμενο ταλέντο που δεν πρέπει να πάει χαμένο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΗΤΕΑΣ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Νέος σκηνοθέτης με σημαντικά προσόντα και υπερβολικό ζήλο. Υπεύθυνος, Εργασιομανής, Παραγωγικός, Ευρηματικός, Αποφασιστικός, Τελειομανής με στρατηγική σκέψη, κατανόηση, άριστη επικοινωνία και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, είναι οι δεξιότητες που διακρίνουν τον Χρήστο Νικητέα, παρά το νεαρό της ηλικίας του.



Έχει λαχτάρα για το θέατρο και γενικά την τέχνη του θεάματος. Έχει θέληση να προχωρήσει και να διακριθεί. Τούτο φαίνεται ολοκάθαρα από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει στο λειτούργημα που επέλεξε να υπηρετήσει. Πρόβλεψή μου να έχει σημαντική καριέρα.

Έχει σπουδάσει ψυχολογία, μουσική, τεχνολογία, σκηνοθεσία, οπτικοακουστικές τέχνες.

Έχει εργασθεί ως ηθοποιός, βοηθός παραγωγής σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές και υπήρξε συνεργάτης του Χρ. Παπακαλιάτη («Αν» και «Ένας Άλλος Κόσμος»).

Έχει κινηματογραφήσει ιστορικούς χώρους στην Ελληνική επικράτεια για τη δημιουργία ιστορικού και τουριστικού ντοκιμαντέρ Ελληνογαλλικής παραγωγής.



Έχει διατελέσει «κάμεραμαν» σε διαφημιστικά σπότ. Έχει βιντεοσκοπήσει τη θεατρική παράσταση «Δάφνις και Χλόη» στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός και σκηνοθέτης στο δικό του σενάριο σε ταινία μικρού μήκους.

Διαβλέπω στο νεαρό αυτό άτομο του θεάματος να έχει σπάνια αξία και φωτεινό μέλλον. Έχει υπερβολικές φιλοδοξίες. Δείγμα που θέλει να διακριθεί. Θέλει να προσφέρει ουσιαστικά. Θέλει να είναι ενεργό κύτταρο στην τέχνη που επέλεξε. Έχει πραγματική λαχτάρα και ενδιαφέρον για το θέατρο από όλα τα μετερίζια.

Για να εκπληρώσει όμως, τα όνειρά του κ αι τις επιθυμίες του ο Χρήστος Νικητέας, πρέπει να βοηθηθεί και προωθηθεί μια αξιοποιηθεί. Να του δοθούν εκείνες οι ευκαιρίες για να διακριθεί. Δεν πρέπει και αυτός, όπως και τόσοι άλλοι καλλιτέχνες να μείνει στάσιμος, ένα ανεκμετάλλευτο ταλέντο. Δεν πρέπει να ξενιτεύονται τα ταλέντα για να ολοκληρώσουν τα όνειρά τους και τις ελπίδες τους.



Ύστερα από 60 χρόνιας εμπειρίας στο λειτούργημα που υπηρετώ, τη δημοσιογραφία (κριτικός θεάτρου, κινηματογράφου, τηλεοράσεως κ.α.) έχω τη διαίσθηση ότι ο Χρήστος Νικητέας, ως σκηνοθέτης και άνθρωπος του θεάματος, θα έχει να παρουσιάσει σπουδαίο έργο στο άμεσο μέλλον εάν και εφόσον αξιοποιηθεί από πολιτιστικούς φορείς.

Ο Χρήστος Νικητέας κατάγεται από η Μάνη. Κατοικεί στην Κυψέλη. Είναι 30 χρονών.

Ευχή δική μου, είναι να πάει ακόμα ψηλότερα. Δεν πρέπει να χάσει το όραμά του.

ΣΣ. Ας τον έχουν υπόψη τους οι παραγωγοί Ραδιοφωνικών εκπομπών, τηλεοπτικών σειρών, κινηματογραφικών ταινιών και διαφημιστικών προγραμμάτων. Και να με θυμηθείτε…

Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος, Δημοσιογράφος.

Κριτικός Θεάτρου, Κινηματογράφου, Τηλεοράσεως.

error: Content is protected !!