Ευχές του Γιάννη Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον “Αίαντα Σαλαμίνας” για τη νέα αγωνιστική περίοδο Ευχές του Γιάννη Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον “Αίαντα Σαλαμίνας” για τη νέα αγωνιστική περίοδο
Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητά μέλη του Δ.Σ. του «Αίαντα Σαλαμίνας» Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και όλους σας ολόψυχα, στην οικογένεια του «Αίαντα Σαλαμίνας»,... Ευχές του Γιάννη Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον “Αίαντα Σαλαμίνας” για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητά μέλη του Δ.Σ. του «Αίαντα Σαλαμίνας»

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και όλους σας ολόψυχα, στην οικογένεια του «Αίαντα Σαλαμίνας», στις αθλήτριες και τους αθλητές, στους γονείς, στις Ακαδημίες, στη Διοίκηση και στους Προπονητές , μία δυναμική αγωνιστική χρονιά με υγεία, επιτυχίες και αναπτυξιακή πορεία, αντάξια αυτού του ιστορικού αθλητικού σωματείου.

Σας εύχομαι να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να επιτελέσετε με επιτυχία τα καθήκοντά σας.

Παρακαλώ να μεταφέρετε σε όλα τα μέλη σας την έγνοια μου για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που υπηρετεί ο «Αίαντας Σαλαμίνας» με αφοσίωση.

Ο ιστορικός σύλλογος έχει κατορθώσει να εμφυσήσει στα νέα παιδιά την αγάπη για το «ευ αγωνίζεσθαι», για τον υγιή αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Εύχομαι η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι η καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά .

Ας μην ξεχνάμε ότι όλες και όλοι μας έχουμε υποχρέωση, ο καθένας από τη δική του σκοπιά, με το ανάλογο ήθος και το ύφος που προβάλλουμε, να εμπνέουμε τη νέα γενιά.

Τέλος, Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας σε κάθε σας προσπάθεια.

Με εκτίμηση
Γιάννης Ραγκούσης
Βουλευτής Β’ Πειραιά

error: Content is protected !!