Μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί και μείς… γελούσαμε στις γειτονιές… Μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί και μείς… γελούσαμε στις γειτονιές…
Από τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ήταν ενημερωμένος ότι το Κέντρο Υγείας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις εφημερίες λόγω έλλειψης ιατρών. Στις... Μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί και μείς… γελούσαμε στις γειτονιές…

Από τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ήταν ενημερωμένος ότι το Κέντρο Υγείας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις εφημερίες λόγω έλλειψης ιατρών.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 παραιτείται η Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας αφού προσπαθούσε ματαίως επί ένα χρόνο να πείσει τους αρμοδίους για το πρόβλημα.

Στις 30 Σεπτεμβρίου γίνεται έντονη διαμαρτυρία από τους πολίτες στο Κέντρο Υγείας.

Την ίδια μέρα ο κ. Δήμαρχος πήρε τηλέφωνο το γραφείο της Υπουργού (όχι την Υπουργό) και ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα με έλλειψη Ιατρών στο Κέντρο Υγείας!!!

Μπράβο  Δήμαρχε !!! Δεν καθυστερήσατε πολύ να ενημερώσετε το Υπουργείο Υγείας!! ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!!

Το θέμα είναι ότι ο ασθενής (Κέντρο Υγείας)….. χαροπαλεύει….

Εάν δεν έχετε καταλάβει οι πολιτικές σας ευθύνες είναι μεγάλες….

ΥΓ. Στις 28/9 σας έστειλα έγγραφο για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου….. Φαίνεται ότι το πρόβλημα του Κέντρου Υγείας δεν είναι Κατεπείγον για σας ….Κατεπείγον για σας είναι μόνο …… η «λογοκρισία» στις εφημερίδες και στους …..Δημοτικούς Συμβούλους….

Νέες ιδέες – Σύγχρονες ημέρες!! Ήταν…..το προεκλογικό σας σύνθημα……..

Αθάνατε Ξυλούρη πάντα επίκαιρος είσαι ….

«Μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί και μείς…. γελούσαμε στις γειτονιές…..

error: Content is protected !!