ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ … ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ …
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Υπάρχουν πράγματα στη ζωή, τα οποία δεν τα γνωρίζουμε και όταν μαθαίνουμε γι’ αυτά, απορούμε. Ποιος, για παράδειγμα θα μπορούσε... ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ …

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Υπάρχουν πράγματα στη ζωή, τα οποία δεν τα γνωρίζουμε και όταν μαθαίνουμε γι’ αυτά, απορούμε. Ποιος, για παράδειγμα θα μπορούσε να πιστέψει ότι μία γυναίκα θα ήταν δυνατόν να τεκνοποιήσει δίδυμα, το καθένα και από διαφορετικό πατέρα;



Να όμως, που έγινε και αυτό. Συνέβη στην Βραζιλία πέρυσι, αλλά ανακοινώθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες. Ίσως γιατί οι επιστήμονες χρειάστηκαν κάποιο χρόνο για να εξετάσουν την περίπτωση, να το συζητήσουν μεταξύ τους και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Μία Βραζιλιάνα, λοιπόν, πριν δέκα έξη μήνες, έφερε στον κόσμο δίδυμα, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε επιστημονικά και κατόπιν εξέτασης του DNA τους, ήσαν γόνοι δύο διαφορετικών πατέρων.



Ο γιατρός, ο οποίος ξεγέννησε την δεκαεννιάχρονη μητέρα, δήλωσε πως δεν περίμενε να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο κατά την διάρκεια της καριέρας του, καθώς μόνο είκοσι παρόμοια περιστατικά είχαν καταγραφεί μέχρι εκείνη τη στιγμή στα επιστημονικά χρονικά.

Μιλώντας τηλεοπτικό κανάλι «Globo»  ο μαιευτήρας γιατρός της 19χρονης,  Tulio Jorge Franco εξήγησε πως «Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί όταν δύο ωάρια από την ίδια μητέρα γονιμοποιούνται από διαφορετικούς άνδρες. Τα μωρά μοιράζονται το γενετικό υλικό της μητέρας, αλλά μεγαλώνουν σε διαφορετικούς πλακούντες».



Τελικά, και σύμφωνα με την είδηση, μόνο ο ένας από τους ως θεωρούμενους πατέρες, έχει αναλάβει την στήριξη της «πεταλουδίτσας», όσον αφορά στην βοήθειά του προς τα παιδιά. Ο έτερος, αν και δεν το αναφέρει η είδηση, μάλλον έχει γίνει «άφαντος».

Επειδή δε, κατά την εποχή, την οποία ζούμε, τα να «πεταλουδίζει» κάθε νεαρά κοπέλα και να γεύεται το νέκταρ της ηδονής από εδώ και από εκεί, καλό θα είναι κάθε επίδοξη μαμά να γνωρίζει πως σε τέτοιες περιπτώσεις, κατά τις οποίες χάνει τον λογαριασμό, πολύ πιθανόν είναι να χάσει μετά την γεύση και τα αυγά και τα πασχάλια, τοιγαρούν, κάθε υποτιθέμενο μπαμπά, και μάλιστα σε εποχές πείνας…

error: Content is protected !!