ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ… ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ…
Του Ντίνου Κουμπάτη Φαίνεται τελικά, πως αυτή είναι η δρομολόγηση της Κυβέρνησης ως προς την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων, οι οποίοι όλο και πληθαίνουν στον... ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ…

Του Ντίνου Κουμπάτη

Φαίνεται τελικά, πως αυτή είναι η δρομολόγηση της Κυβέρνησης ως προς την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων, οι οποίοι όλο και πληθαίνουν στον τόπο μας. Τα βοηθήματα των πτωχών, να πηγάζουν εκ των υστερημάτων των πενόντων.

Μετά τις δηλώσεις κάποιων Υπουργών, ότι η Κυβέρνηση δεν μειώνει τον ΦΠΑ προς όφελος των λαϊκών και μισθοσυντήρητων έως και επαιτών της εποχής μας, οι οποίες εξόργισαν ουκ ολίγους, να που τώρα και οι βουλευτές ανακοινώνουν τα ίδια.

Δεν χαμηλώνει ο ΦΠΑ στα καύσιμα, είχαν πει παλαιότερα, για να μην ευνοηθούν οι πλούσιοι, οι οποίοι, είναι η αλήθεια, τα θέλουν όλα δικά τους, και τα σπασμένα να τα πληρώνουν οι πτωχοί, οι οποίοι ενδέχεται και να μην βγάλουν, -κάποιοι από αυτούς-, τον εφετεινό χειμώνα.

Αν τώρα την γλυτώσουμε ένεκα θερμής ιδιοσυγκρασίας, μη χρειαζόμενοι και τόση θέρμανση για να την βγάλουμε, ε, τότε σίγουρα θα πάμε από πείνα, καθώς φαίνεται πως οσο και αν αυξάνουν οι τιμές στα είδη διατροφής και δη πρώτης ανάγκης, ο ΦΠΑ δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να πέσει.

Το ομολόγησε, λοιπόν προχθές βουλευτής της Κυβέρνησης, υποστηρίζοντας και αυτός πως αν, για παράδειγμα, αν δεν ελαττωθεί ο ΦΠΑ στα μακαρόνια, η Κυβέρνηση και θα μπορεί να εκδικηθεί χωρίς να φαίνεται τους πλούσιους, αλλά και να ωφελήσει τους πτωχούς.

Και με ορθή λογική επεξήγησε πως ναι μεν οι πτωχοί θα πληρώσουν κατιτίς πάρα-πάνω, αλλά δεν θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν πολλά πακέτα, ενώ οι πλούσιοι θα το κάνουν, οπότε θα πληρώσουν πολύ περισσότερο ΦΠΑ, οπότε η Κυβέρνηση θα τον εκμεταλλευθεί για να βοηθήσει τους οικονομικά χειμαζόμενους.

Βλέπετε κάπου, κάτι το παράλογο;

error: Content is protected !!