Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ας λέγεται ο,τιδήποτε από την κακιά Αντιπολίτευση, η οποία συνεχώς αδικεί τα της Κυβέρνησης πεπραγμένα μετά των υποσχέσεων, κρίνει, επικρίνει... Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ας λέγεται ο,τιδήποτε από την κακιά Αντιπολίτευση, η οποία συνεχώς αδικεί τα της Κυβέρνησης πεπραγμένα μετά των υποσχέσεων, κρίνει, επικρίνει και καταδικάζει έργα και ημέρες.

Για μία ακόμη φορά, πολλοστή φορά μάλιστα, ο Πρωθυπουργός μας, εδήλωσε κατά την Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πως ακόμη για μία φορά, για πολλοστή φορά δεν θα αφήσει τον ελληνικό λαό να χαθεί  από την κλείσει  της ακρίβειας, η οποία βεβαίως και ως γνωστόν οφείλεται στην αποτρόπαια πράξη της κακιάς Ρωσίας να σφραγίσει τους κρουνούς παροχής φυσικού αερίου στην καλή Ευρώπη, επειδή αυτή της επέβαλε μερικά «εμπάργκο» γιατί επετέθη και μάλιστα με δριμύτητα στην Ουκρανία, και αυτή ανταπέδωσε με το εμπάργκο της μη διάθεσης πλέον φυσικού αερίου.



Ενώ δε, οι εταίροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχαν μαζευτεί να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με αυτή την κατάσταση και τι θα γίνει ε την έλλειψη και την ακρίβεια την αβάσταχτη στην ηλεκτρική ενέργεια, για πολλοστή, και εδώ φορά και εν όψει του παγερού χειμώνα, και επάνω που όλοι συμφώνησαν πως δεν μπορούσαν για μία ακόμη πολλοστή φορά να συμφωνήσουν σε κάτι, ο Πρωθυπουργός μας, είχε το θάρρος να δηλώσει κατηγορηματικά πως από πλευράς Ελληνικής Κυβέρνησης, η ελληνική οικογένεια και οι ελληνικές επιχειρήσεις θα στηριχθούν όσο και για όσο αυτό θα χρειαστεί.

Παράλληλα, οι πολίτες των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών όλο και περισσότερο ξεσηκώνονται κατά της πρωτοφανούς ακρίβειας, η οποία όλο και πιο ψηλά πορεύεται, βγαίνουν στους δρόμους και διαμαρτύρονται και η διαφορά φαίνεται στο ότι στην χώρα μας δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Ωστόσο, διάβασα σε κάποια εφημερίδα πως αυτή η περιβόητη αύξηση σε μισθούς και συντάξεις, για την οποία μας έχουν υποσχεθεί από καιρού και όλο αναβάλλεται, δεν θα ξεκινήσει ούτε στο τέλος του χρόνου, όπως είχε για τελευταία φορά ειπωθεί, αλλά κατά Μάϊο του επόμενου έτους.



Αμεσότερα αντέδρασαν οι εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, οι οποίες υποσχέθηκαν το να χρεώσουν το ρεύμα φθηνότερα κατά 38%, παρά την κρίση ενέργειας, η οποία επιδεινώνεται συνεχώς και οπωσδήποτε πρόκειται για πολύ μεγάλη θυσία εκ μέρους τους.

Επίσης, κάποιες άλλες εφημερίδες αναφέρουν πως ακόμη δεν είδε το φως της πραγματικότητας το υπεσχημένο «καλάθι της νοικοκυράς», προκειμένου και οι φτωχότεροι να επιβιώσουν, όμως όλα τα πράγματα δεν γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη.

error: Content is protected !!