ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Σε μία κατάμεστη αίθουσα  μίλησε ο Μάνος Δερτούζος  την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, για τις εξελίξεις του Δασικού προβλήματος.  Ο Μάνος Δερτούζος αναφέρθηκε διαχρονικά στο... ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα  μίλησε ο Μάνος Δερτούζος  την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, για τις εξελίξεις του Δασικού προβλήματος. 

Ο Μάνος Δερτούζος αναφέρθηκε διαχρονικά στο δασικό πρόβλημα της Σαλαμίνας , στις προσπάθειες όλων των κομμάτων για επίλυση του προβλήματος από το 1993  μέχρι σήμερα και φυσικά στον Νόμο 4685/20 που δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να “τακτοποιήσουν”  για 30 χρόνια την ιδιοκτησία τους που βρίσκεται εντός φερομένων δασικών εκτάσεων.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε για το χαμηλό ποσοστό αντίρρησης των ιδιοκτητών της Σαλαμίνας στην ανάρτηση του δασικού χάρτη, το οποίο αποτελεί εκ των πραγμάτων σοβαρό πρόβλημα.

Ανέφερε επίσης ότι έχει στείλει επιστολή τόσο στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Αμυρά όσο και στο Γενικό γραμματέα του Υπουργείου κ. Αραβώση Κωνσταντίνο και ζητά να του απαντηθούν ερωτήματα σοβαρά  που είναι καίρια και απασχολούν  τους πολίτες.

Στην συγκέντρωση  παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, η τ. Βουλευτής κα Εύη Καρακώστα, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάκης Χατζηπέρος, ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων κ. Στέλιος Γκίνης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Υβόνη Αραβανή, Σταυρούλα Γεροντιώτου και Γιάννης Σκιαθίτης,  η Κοινοτική Σύμβουλος  Αμπελακίων Ιωάννα Κανάκη, ο τ. Περιφερειακός Σύμβουλος Τάκης Βουδούρης,  ο Επίτιμος Αρχηγός του Λιμενικού  Σώματος κ. Χρήστος Δελιμιχάλης, η  Ομοσπονδία Εξ. Συλλόγων με τους  Χρήστο Μαστρογιάννη,  Γιάννη Μοράκη , Δημήτρη Γιαννούλη. , καθώς επίσης εκπρόσωποι  Εξ. Σύλλογων Αγίου Γεωργίου, Αγίου Παντελεήμονα Αστέρια Βασιλικών, Κοίμησης της Θεοτόκου, Νεφέλη, Ακτή Τελαμώνος Ξένου, Λιμνιώνα  Μπλε Λιμάνι και Τεύκρου.

Για καλύτερη ενημέρωσή σας μπορείτε να ακούσετε την ενδιαφέρουσα ομιλία του Μάνου Δερτούζου  καθώς  και τις τοποθετήσεις της κας Αντιπεριφερειάρχου Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, της τ. Βουλευτού κας Εύη Καρακώστα, του τ. Αντιπεριφερειάρχου κου Τάκη Χατζηπέρου οι οποίοι ήταν παρόντες στον πιο κάτω σύνδεσμο  https://youtu.be/TSXxHsqO2YY

error: Content is protected !!